jola9932 27.06.07, 11:07 stoję przed wyborem zakupu wózka, mam dwa typy ale nie m0gę sie zdecydowac, może użytkowniczki powiedzą cos od siebie na temat tych wózków? a i dziecka ma 13mcy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola9932 Re: Mutsy czy Maclaren xlr? proszę o opinie 27.06.07, 11:12 Mutsy spider miało byc Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mutsy czy Maclaren xlr? proszę o opinie 27.06.07, 13:21 Nie jestem użytkowaniczką żadnego z nich, ale też szukam wózka dla córki. Oglądałam wczoraj Spidera w sklepie i nie spodobał mi sie sposób składania. Wózek typu parasolka składa się tak, że jest długi, ale wąski i wszędzie da się wcisnąć, jak nie w pionie, to w poziomie. Spider składa się tak, że ma kształt piramidki. Niedużej, ale na moje oko niezbyt poręcznej w przechowywaniu i transporcie. Zależy więc czego szukasz. Dla mnie kryterium wielkości po złożeniu jest bardzo istotne, bo szukam wózka w podróż samochodową. Spider więc odpada, choćby był ze złota. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Mutsy czy Maclaren xlr? proszę o opinie 27.06.07, 14:09 Dla dziecka 13 miesięcznego spidera nie kupuj. Akurat co do składania to jest świetny ale poza tym to mam do niego kilka uwag. Pisałam juz o nich w kilku wątkach więc wrzuć w wyszukiwarkę Malarena mieliśmy xt, był fajny ale ponieważ lubie wózki bardziej "kosmiczne", nietypowe szybko go sprzedałam. Poluje teraz na quinny zappa czterokołowego i xadventure vibe - może dla drugiego bobasa uda mi sie je zdobyc bo w PL sa niedostępne. Na ta chwilę mój 3 latek od czasu do czasu jeździ musty easyriderem i quinny zappem. A widziałaś TFK Buggstera? Ja go bardzo lubiłam i byc może jeszcze kiedys kupię. -------------------------------------------------------------- Mój łobuziak Oskar Ozzy rośnie i rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
hana254 Re: Mutsy czy Maclaren xlr? proszę o opinie 27.06.07, 14:22 Witam, ja tez kiedyś zastanawiałam sie nad spiderem ale w końcu ( zasiegałam rady Betty) kupiłam TFK Buggster i jestesmy z niego bardzo zadowoleni. Goraco polecam. Fajnie sie prowadzi, jest lekki, zajmuje mało miejsca, składa sie jak parasolka, jest obszerny dla dziecka. Podczas wakacji widziałam fajny ( zewnętrznie)wózek, niestety u nas niedostępny Britax model Verve. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Mutsy czy Maclaren xlr? proszę o opinie 27.06.07, 18:32 z tego co widze w internecie to verve jest dostepny w PL: www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=1178 Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: Mutsy czy Maclaren xlr? proszę o opinie 27.06.07, 21:57 a mi się TFK jakos nie bardzo podoba nie wiem czemu Spidera mi nie polecają, może dlatego że za krótko jest na rynku, bo jesli chodzi o miejsce to wózek może byc duzy nawet po złożeniu z tym nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Mutsy czy Maclaren xlr? proszę o opinie 27.06.07, 22:29 Hmm to nie tak, że jest krótko na rynku. My akurat mieliśmy już dwa spiderki i kilkakrotnie wypowiadałam się na forum na temat tego wózka. I tak zrobisz co będziesz chciała ale skoro pytasz to ja piszę tylko jakie jest moje zdanie po kilkumiesięcznym jego użytkowaniu. Tu znajdziesz kilka wątków: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=63681032&a=63688658 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=61712480&a=61721732 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=53149212&a=53156692-------------------------------------------------------------- Mój łobuziak Oskar Ozzy rośnie i rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 do posiadaczek TFK 27.06.07, 22:05 ja jak zwykle zaczynam tworzyć "), ale mam pytanka -jaka jest szerokośc siedziska -jaka jest wysokość kółek, czy przednie jest skrętne? -jak wózio daje sobie radę na naszych chodnikach -no i gdzie kupowałyście Odpowiedz Link Zgłoś
tinkey Re: Mutsy czy Maclaren xlr? proszę o opinie 27.06.07, 22:12 MACLARENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN XLR.MAM I JEST SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś