goskagb 29.06.07, 09:50 Takie pytanie czy są pieluszki na basen mniejsze od tych od 7 kg bo takie tylko znalazlam a moja cora wazy niecałe 6 kg i nie wiem czy nie będe duże Z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mama_jasia Re: pieluszki na basen 29.06.07, 09:59 Nie powinny być za duże. Przynajmniej na mojego nie były, a miał chyba 5 kg kiedy zaczęliśmy się basenować (skończone 2 miesiące). Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: pieluszki na basen 29.06.07, 10:08 Nie widziałam mniejszych. Są dosyć elastyczne, więc może będą dobre - po prostu będą mniej opięte po założeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: pieluszki na basen 29.06.07, 10:09 napewno nie beda za duze, spokojnie tylko przy szukaniu zajrzyj do hipermarketow, bo ja kupilam w hurtowni za 27zl, o niby tanio, bo to hurtownia a tu masz w intermarche sa za 25zl, ale sie wkurzylam ale to jeszcze nic dopoki nie poszlam do kauflandu, zgadnij po ile tam sa po ................ 17zl, szok nie Odpowiedz Link Zgłoś
goskagb Re: pieluszki na basen 29.06.07, 10:31 faktycznie szok rożnicy w cenie j juz robiłam rozeznanie po sklepach u nas (marketach) i ceny faktycznie sa przeróżniaste zresztą jak w przypadku prawie wszyskich rzeczy. Oki to kupuje i zobaczymy jak sie sprawdzą u nas, w sobote będzie nasz pierwszy raz na basenie pozdrawiam wszytskich Odpowiedz Link Zgłoś