lucy_cu 09.08.12, 09:25 Jak się miewacie? Już wszystko ok? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolineczka Re: Smolineczko 11.08.12, 16:16 droga lucy, czułam, że o nas się martwisz, naprawdę bardzo mi miło :-) dopiero dzisiaj mogę napisać, że wszystko u nas w porządku, ale na Marysi zapaleniu płuc nasze choróbska się nie skończyły, bo się od niej jednak zaraziłam i też zażywałam antybiotyk :-( mimo to wyjechaliśmy nad morze, choć ostateczną decyzję o wyjeździe podejmowaliśmy, kiedy miałam 38,5, a Marysia dopiero wychodziła z choroby... jesteśmy w Bobolinie, pogoda jest w kratkę, Bałtyk za zimny, ale lekarze i tak nie radzili nam się moczyć w wodzie, a szkoda, bo pływanie jest moim ukochanym sportem, a Marysia też marzyła o pływaniu. trudno się mówi, i tak jestem szczęśliwa, że ten cały koszmar mamy już za sobą Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Smolineczko 11.08.12, 22:48 No popatrz, to niezła "zaraza" Was dopadła. Ale najważniejsze, że już lepiej. Dbaj o siebie, chuchaj na Marysię. Raz-dwa staniecie na nogi, na pewno. Miłego wypoczynku! Odpowiedz Link
aga_junior Re: Smolineczko 12.08.12, 08:41 Dobrze, że już po wszystkim ;-) A w morzu może nie popływaliście ale w taką pogodę podobno jest najzdrowiej ;-) Trzymam kciuki abyście teraz trochę odpoczęły od choróbsk ;-) Odpowiedz Link