Dodaj do ulubionych

Chicco Trio czy warto kupić

16.06.03, 08:51
Hej!

Ostatnio zachwyciłam się w sklepie wózkiem, a właściwie zestawem Chicco Trio
(gondola+spacerówka+fotelik samochodwy). Nie jest on tani, więc chciałam
zapytać czy rzeczywiście wart jest tak dużych pieniędzy.
Może wiecie gdzie w Krakowie można kupić taki wózek używany?

Pozdrawiam
OLA
Obserwuj wątek
    • zuzia_i_werka Re: Chicco Trio czy warto kupić 16.06.03, 11:19
      Witaj! Też przymierzałam się do kupna tego wózka ale odradził mi to bratsad
      Jego córka urodziła sie w sierpniu.Na jesieni była juz sporym dzieckiem i
      niestety w ubraniu i kocyku było jej bardzo ciasno w gondolisad jeździła wręcz
      wciśnięta a jednocześnie zbyt mała na spacerówkę.No i skarżyli się,że nie był
      zbyt delikatny dla noworodka-kwestia kół niepompowanych. Teraz używają juz
      spacerówki i jest ok ale brat mówi,że dla drugiego dziecka nie kupili by go
      drugi raz.Tak więc jeśli jesteście z mężem wysocy i macie szansę na sporego
      maluszka to przemyśl ten wózek jeszcze razsmile Ja zrezygnowałam i dobrze bo
      córka ma 4mies i prawie 70cm!Pozdrawiam!
    • k1234561 Re: Chicco Trio czy warto kupić 16.06.03, 12:36
      Cześć!
      A ja przeciwnie.Mam ten wózek,używam i bardzo sobie chwalę.Moje dziecko
      urodziło się 2 lata temu w kwietniu i do momentu kiedy potrzebowała gondoli to
      w niej jezdziła(a należy do wysokich dzieci).Fotelika samochodowego używałam i
      do samochodu i wpinałam na wózek.Bardzo to fajne było,szczególnie przy
      zakupach.A teraz używamy wózka na spacerki,gdy córcię rozbolą od chodzenia
      nóżki.Ja go polecam jest lekki,składa się jak parasolka i po złożeniu sam
      stoi.Ale to moje zdanie.Ktoś oczywiście może mieć inne odczucia.Ja polecam w
      każdym razie a decyzja należy do Was.A co do zawieszenia to jest regulowane w
      3 stopniach.Anika
      • olka_sos Re: Chicco Trio czy warto kupić 16.06.03, 15:25
        Dzięki za opinie, a tak nawiązując do pierwszej wypowiedzi to oglądałam również
        inne wózki i Chicco raczej ma dużą gondolę, gondole w niektórych wózkach są
        naprawdę bardzo malutkie.

A co do drugiej wypowiedzi, to czy Chicco Trio produkowane już były dwa lata
        temu, bo mnie w sklepie powiedziano, że jest to model tegoroczny?

OLA
        • k1234561 Re: Chicco Trio czy warto kupić 16.06.03, 17:53
          Witam ponownie!
          Aby zaspokoić Twą ciekawość powiem,że chicco Trio było produkowane 2 lata
          temu.Była to zupełna nowość.Firma chicco co roku jednak zmienia jak zauważyłam
          istniejące modele np.teraz już w komplecie jest budka do spacerówki czy siatka
          na zakupy pod wózkiem.Ja za to musiałam dodatkowo płacić.Zmienia się też
          kolorystyka.Gdy ja kupowałam ten wózek kolory były dwa srebrno-granatowy i
          chyba złoto-granatowy.Pozdrawiam.Anka
          • wilkuwilkuk Re: Chicco Trio czy warto kupić 16.06.03, 18:23
            Czesc! Ja ma synka 9 miesiecznego i jestem bardzo zadowolona z wózka Chicco
            Trio!Kubuś urodził sie we wrzesniu i mierzył 60 cm.Cala zime jezdził w gondoli
            i nie było ciasno!Teraz jeżdzimy juz w spacerówce i jetseśmy zadowoleni.
            Jedynie co mi przeszkadza to brak przekładanej rączki!A szkoda że jej nie ma.
            Pozdrawiam!
    • kiranna Re: Chicco Trio czy warto kupić 16.06.03, 22:42
      tegoroczny model Chicco Trio ma rowniez inne kola, wieksze niz w poprzednich
      latach i jak na parasolke bardzo dobra amortyzacje kol, ja swoje dziecko moge
      bujac na boki i lekko gora-dol, nie wiem co prawda jak wozek to zniesie, ale
      poki co jest OK smile)
      Acha, mam Chicco Trekking 2003 i fotelik sam., to jest to samo co Trio, tylko,
      ze bez gondoli. Ostatnio bylam w Mothercare i z ciekawosci porownalam moj wozek
      i Bebecar Unibig. Ceny porownywalne, Chicco troche drozszy, ale gdybym miala
      wybierac po raz drugi, tez bym kupila Trekkinga. Unibig odpada w
      przedbiegachsmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka