maniu111 05.07.07, 22:02 nosicie buty tego typu?uwazacie ze prawie trzydziestolatka moze fajnie w nich wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucerka Re: baleriny 05.07.07, 22:04 Jasne a szczegolnie taka w rozmiarze XS Mam prawie trzydzieche i pomykam w balerinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: A jak to wyglada?????????????????? 05.07.07, 22:07 Zobacz: www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_BrowseCatalog-Start?CategoryName=sh1460668 Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: baleriny 05.07.07, 22:07 nieee, prawie trzydziestolatka to powinna nosić obuwie ortopedyczne z dziurą na palce i na pięty, fartuch stylonowy w kwiatki i spódnicę plisowaną do pół łydki. Moja mama nosi baleriny. Różowe. Odpowiedz Link Zgłoś
twix8 Re: baleriny 05.07.07, 22:11 Nie nosze.Ale na allegro troche jest balerin i nie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: baleriny 05.07.07, 22:55 peggy1 napisała: > Ja mam, ja mam!!! W trupie czaszki ale czad! Fajne muszą być ja noszę (mimo skończonej 30stki) ale fanką nie jestem, bo zapłaskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: baleriny 05.07.07, 22:58 ja mimo skończonej 30-tki noszę baleriny - trampki Nie uwiera mnie że za płaskie, wysoka jestem, dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: baleriny 05.07.07, 23:01 w za płaskich nie umiem prowadzić samochodu A trampki też noszę zwykłe, klasyczne, czarne, tylko bez trupiej czachy Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: baleriny 05.07.07, 22:58 Wyluzuj poślady Uważam, że obuwie generalnie nijak się ma do wieku, byle pasowało do stylu bycia i sposobu ubierania osoby. Moja bardzo dobra znajoma - lat 60 nosi czasami bardziej wyczesane rzeczy ode mnie (takie balerinowe buty też ma). I wierz lub nie, pasuje jej to wszystko świetnie, bo duchem jest młodsza ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: baleriny 06.07.07, 03:12 U nas juz nie modne, IMO to buty dobre dla dzieci albo jako kapcie i pasuja wlasciwie tylko do bardzo waskich spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: baleriny 06.07.07, 07:54 do balerinek trzeba miec szczuple nozki. ladnie prezentuja sie do jeansow- rurek. ja balerinek nie nosze (choc podobaja mi sie na innych) bo moj maz ich nie cierpi.. hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: baleriny 06.07.07, 08:51 noszę,ale ich nie lubię,bo jedynym ich atutem (tych moich oczywiście) jest ich wyglad - są sliczne,ale cholernie niewygodne,jutro idę na babskie to założę,bo klapeczki z powodu aury ,echhh. Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: baleriny 06.07.07, 08:58 A ja nie wiem.. mam 19 lat i strasznie mi się nie podobają Chyba mnie moda wyprzedziła Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: baleriny 06.07.07, 09:09 mam prawie 30 lat, nie noszę rozmiaru XS noszę baleriny i wyglądam OK )) Bardzo je lubię. Wczoraj kupiłam nawet mokasyny, które kształtem przypominają beleriny (mają tak jak baleriny mniej zabudowany przód) i jestem z nich baaaardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
maniu111 Re: baleriny 06.07.07, 12:26 chyba sobie kupię,upatrzyłam na allegro takie w lamparcie cetki z krótkim włosiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: baleriny 06.07.07, 12:39 Mi się ie podobają. Ale nie widzę problemu, jak Tobie się podobają. Ja mam 32 lata i nie uważam aby cos mi nie pasowało z racji na wiek. Ja uważam sie za młodą. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: baleriny 06.07.07, 12:56 mam ale nie nosze bo czuje sie w nich jak w kapciach.kupilam bo bardzo mi sie podobaly ale chodzic w nich nie umiem.najlepiej czuje sie na obcasach takich miedzy 8-10 cm.juz tak mam.moge nawet biegac w takich butach.jednak na grzyby lub na ryby preferuje obuwie sportowe.obecie choruje na nastepne obcasowe drewniaczki.troche juz ich mi sie uzbierało)) Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: baleriny 06.07.07, 15:36 Olaboga to Ci się tak podoba? www.allegro.pl/item210475873_nine_west_usa_cetki_z_sierscia_38.html czy to? www.allegro.pl/item210455381_naughty_monkey_usa_cetki_z_sierscia_37_37_5.html Za darmo bym tego nie chciała,bo nawet do piwnicy po kartofle bym tego paskudztwa nie włożyła.Ale są gusta i guściki.Może mam wypaczony ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewel82 Re: faktycznie olaboga:-)))) 06.07.07, 17:01 a dlaczego olaboga?? ja też noszę baleriny,ale fakt - w cętkach nie gustuję.moje są czarne z zamszu cze czeguś takiego i z kwiatkiem. no śliczne i do wszystkiego pasują.No i wkońcu coś dla wysokich (mam 175 cm i beznadziejnie wyglądam w szpilkach... ) i chudych Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: faktycznie olaboga:-)))) 06.07.07, 17:04 Moje "olaboga" było w odniesieniu do konkretnych balerinek,które znalazłam na Allegro.Poza tym balerinki jako "typ" obuwia są dla mnie bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: faktycznie olaboga:-)))) 06.07.07, 17:09 Noszę od 8 lat przywiozłam sobie dawno temu z Włoch skórzane i kurcze wróciły do mody mam 31 lat moja mama prawie 60lat na karku i śmiga , ja natomiast nie noszę butów na obcasie albo sporadycznie, w glanach też śmigam a jakże Odpowiedz Link Zgłoś
maniu111 Re: faktycznie olaboga:-)))) 06.07.07, 21:12 właśnie te drugie mi sie spodobały.buty (jesli ufac opisowi)wykonane ze skóry,estetycznie wykonczone.chodziłam po sklepach w moim mieście i nigdzie nie widziałam podobnych.w diverse znalazłam podobny model ale fatalne wykonane,podeszwa się odkleja,uszyte z płotnopodobnego materiału a cena zbliżona.a co jest złego w lamparcich centkach.lepsze one niż kropeczki,czaszki,kwiatuszki.lubie takie wzory i już. Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: faktycznie olaboga:-)))) 06.07.07, 21:15 Maniu Ty chyba żartujesz.Nie chodzi o cętki,tylko jak wygląda ich wykonanie.Za taką kasę? Nieeeeeeeeeee,to gorsze jak domowe rozklekotane papcie Odpowiedz Link Zgłoś
maniu111 Re: faktycznie olaboga:-)))) 06.07.07, 21:27 przygladam sie i nie widzę,zeby coś sie odklejało(w tych z diverse płociennych klej wyłaził na materiał,w niektórych miejscach wcale nie łaczył się z podeszwą).W bacie widziałam baleriny szerokie i rozklapane jak na stopę słonia.a te które mi sie podobają, mają wszyte gumki i wiem, że dopasują się do mojej szczupłej stopy.powiedz,co zadecydowało,ze uznałaś je za tandetę. Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa_rybka Re: faktycznie olaboga:-)))) 06.07.07, 22:31 Sorry Maniu.Mnie nie muszą się podobać,bo to nie ja będę w nich chodzić. Pytasz co mi się w nich nie podoba.Odpowiadam: wszystko!A cena jest za TE buty jest kosmiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: faktycznie olaboga:-)))) 11.07.07, 08:14 teczowa_rybka napisała: >A cena jest za TE buty jest > kosmiczna. wcale nie sa takie drogie, chociaz polowe jak zwykle placi sie za marke bo z opinii wynika ze nie sa zbyt wygodne www.zappos.com/n/p/dp/22930115/c/429.html (te w zebre wygladaja jakby ze skunksa byly zrobione ) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: baleriny 06.07.07, 21:32 ja nie znosze tego fasonu butow niezmiennie kojarza mi sie z kapciami noszonymi w workach do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: baleriny 11.07.07, 09:03 Ja kupila sobie takie sa super wygodne fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,64821219.html Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: baleriny 11.07.07, 12:22 nie mam nie noszę, bo przy moich 160 cm wzrostu wyglądam jak krasnal........a szkoda niektóre rzeczywiście sa bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś