Dodaj do ulubionych

Buty CROCS!? Ktos cos wie?!

07.07.07, 21:56
Jka w temacie! Czy ktoras z Was dziewczyny ma moze te buty? Poczytalam o nich
i napalilam sie jak dziecko!!! A kosztuja 139 zl, ale A merykanskie gwiazdy
bardzo sobie je chwala!!! To moze ja sobie tez takie kupi????Na Allegro???
Obserwuj wątek
    • myelegans Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 07.07.07, 22:04
      Cala rodzina ma i wpadlismy, bo wszyscy lubia, szczegolnie moj maly, ktory moze
      w nich wlazic wszedzie bez koniecznosci zmiany obuwia. Ja chodze w moich caly
      weekend, lekkie, przewiewne, latwe do wsuniecia. Zarowno ja i maly wlasciwie
      tego lata nie chodzimy w innych butach, ja poza praca.
      Jest duzo podrobek wiec uwazaj.
      • loganmylove Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 07.07.07, 22:12
        Też słyszałam o zaletach ale nie mogę się przełamać bo są takie paskudne!
        oglądałam, miałam w ręku, są leciutkie ale brzydkiesad
        • myelegans Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 07.07.07, 22:21
          Jak brzydkie? Przeciez nie na bal w nich pojdziesz, do weekendowania klawe. Idz
          w jakis niezwykly kolor to ksztalt sie gubi.
          • loganmylove Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 07.07.07, 22:23
            Masz rację, przepraszam jeśli Cię uraziłam po prostu na ulicę wydają mi się nie
            tegessmile Podejdę do nich jeszcze raz z większą wyrozumiałością bo potrzebuje
            czegoś wakacyjnegosmile
            • myelegans Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 07.07.07, 22:36
              NO co Ty nie przepraszaj. Za co? Tez mi sie z poczatku nie podobaly, jak
              zaczelam chodzic to mi teraz wisi jak wygladaja. Juz wyroslam z czasow, kiedy
              meczylam sie w niewygodnych butach bo byly modne. Teraz ide w wygode ;0)
      • reniuta67 Re:do myelegans!! 07.07.07, 22:55
        A jaki masz kolor i fason? Bo ja mieszkam w takiej pipidowie( walbrzyskie) ze
        albo allegro albo sklep internetowy -firmowy.DORADZ!!!!!
        • myelegans Re:do myelegans!! 07.07.07, 23:01
          Ja mam zwykle czerwone, ale widzialam wsciekle fioletowe, pomaranczowe, zielone
          i rozowe, albo nudne czarne i khaki. Fason taki chodakowy, ale moze przymierze
          sie do klapek.
          Kupilabym raczej w zywszych kolorach, czarne i granatowe mnie sie nie podobaja,
          ale to kwestia gustu.
          • reniuta67 Re:do myelegans!! 07.07.07, 23:03
            A gzie Ty je kupilas? W sklepie czy na allegro?
            • myelegans Re:do myelegans!! 07.07.07, 23:10
              Nie mieszkam w Polsce wiec nie poradze ;0)
      • ik_ecc podrobki - do myelegans 07.07.07, 23:10
        myelegans napisała:

> Jest duzo podrobek wiec uwazaj.

Mam firmowe CROCS oraz podrobki. Firmowe musialam juz 2 razy wymieniac bo
        wypadal pizdrzyk trzymajacy pasek (nie tylko mnie, a na dzieciece byl w ogole
        recall, bo to choking hazard), podczas gdy podrobki (za $7 CDN czyli mniej
        wiecej 1/5 ceny firmowych) trzymaja sie doskonale. Roznicy w wygodzie nie ma, w
        wygladzie tez niewielka - troche innej wielkosci dziury i inna ilosc. Podrobki
        maja mniejszy wybor jesli chodzi o kolory.
        • reniuta67 Re: podrobki - do myelegans 07.07.07, 23:13
          ik_ecc napisała:

> myelegans napisała:
          >
          > > Jest duzo podrobek wiec uwazaj.
          >
          > Mam firmowe CROCS oraz podrobki. Firmowe musialam juz 2 razy wymieniac bo
          > wypadal pizdrzyk trzymajacy pasek (nie tylko mnie, a na dzieciece byl w ogole
          > recall, bo to choking hazard), podczas gdy podrobki (za $7 CDN czyli mniej
          > wiecej 1/5 ceny firmowych) trzymaja sie doskonale. Roznicy w wygodzie nie ma,
          w
          >
          > wygladzie tez niewielka - troche innej wielkosci dziury i inna ilosc.
          Podrobki
          > maja mniejszy wybor jesli chodzi o kolory.
          ___ No to mnie troche zgasilas!!! Ale napisz cos wiecej!!!!
          • myelegans Re: podrobki - do myelegans 08.07.07, 02:18
            U nas 3 pary noszone sporo dobrze sie trzymaja, maly juz wyrasta ze swoich.
            Nie mam nic przeciwko podrobkom, byle by placic jak za takie, czyli 5 razy
            mniej, niz tyle co za orginaly.
          • ik_ecc Re: podrobki - do myelegans 08.07.07, 04:29
            reniuta67 napisała:

> ___ No to mnie troche zgasilas!!! Ale napisz cos wiecej!!!!

Nie jestem pewna co wiecej napisac? Mieszkam w Kanadzie, nie mam pojecia jak
            sprawa podrobek wyglada w Polsce, u mnie podrobki sa np w sklepie spozywczym.
            Buty sa paskudne w wygladzie, super wygodne i super popularne (w zwiazku z czym
            sa piekne wink ). Cala moja rodzina je uwielbia. smile Corka (2 lata) ma kilka par
            sandalow, z kazdymi jest cos nie tak, tylko crocs jej odpowiadaja...
    • patssi W Anglii w każdym sklepie z odzieżą i obuwiem... 07.07.07, 22:23
      chodzą...też chciałam kupić ale są paskudne...i dla mnie jak chodaki holenderskie...

tongue_outPP
    • patssi chociaż wiecie co.... 07.07.07, 22:25
      zdaje się, że widziałam coś też na kształt balerinek więc może się skuszę..,
      • myelegans Re: chociaż wiecie co.... 07.07.07, 22:37
        Jest jeszcze kilka innych modeli, np. klapki Japonki, te sa bardziej urodziwe
        shop.crocs.com/pc-109-4-capri.aspx?reqid=109&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear§ion=products
        • patssi Re: chociaż wiecie co.... 07.07.07, 22:40
          wiesz co? a dziecku 14 mies.mogę kupić te butki? tu dzieciaczki noszą ,ale czy
          ja wiem? chętnie bym kupiła bo sandałki wciąż mokre..czasem jak ciepło jest i
          pada to w gumaczkach za ciepło...chyba się zdecyduję..
          • myelegans Re: chociaż wiecie co.... 07.07.07, 22:48
            Widuje male dzieci takie ponad roczne, moj syn 2.5. Dla mnie praktyczne, bo moze
            i do piasku i po mokrej trawie i do kaluzy i na plazy, szczegolnie jak piasek
            goracy.
    • marghe_72 Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 07.07.07, 23:27
      nie założyłabym nawet gdyby mi dopłacali
      images.google.com/images?hl=pl&q=crocks%20shoes&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi

dobre na kamienistą plażę, nie do biegania po miescie
    • marghe_72 Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 07.07.07, 23:30
      tu macie inne modele
      www.extremefootwear.com/index.asp?PageAction=Custom&ID=5
      brr
      big_grin
    • edytkus Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 08.07.07, 06:09
      Moim zdaniem one sa obrzydliwe, maz tez tak mysli ale nasza czterolatka ma odmienna opinie co nas
      tylko utwierdza w naszej wink) Co do amerykanskich gwiazd to zadnej w takich nie widzialam wink, na ulicach
      tez w sumie oprocz dzieci nikogo w nich nie widuje.
    • myelegans Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 08.07.07, 06:18
      No wlasnie, cos w tych butach jest bo moj chlopak praktycznie odrzucil wszystkie
      sandaly, buty wodne, sportowe i nalega na chodzenie w swoich "crocs" codziennie.
      Ja w przeciwienstwie do edytkus widze wiele ludzi na ulicach obojga plci, ale
      moze dlatego, ze ja bardziej w takich bardziej "earthy, crunchy" stronach.
      NIe rozumiem tylko dlaczego w Polsce takie to drogie?
    • gorzkasweetie Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 08.07.07, 15:39
      Jeżeli jesteś z Warszawy - to jest sklep firmowy Crocs w Blue City. Też się
      zastanawiam, ale drożyzna jednak to jest.
    • englishinter Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 08.07.07, 17:55
      Super wygodne, szczegolnie na podroz samolotem z przesiadkami gdzie trzeba buty
      zdjemowac kilka razy (wyprobowalam). I lekkie. Chodze w nich po domu, do
      ogrodka, super na kamienista plaze bo mozna brodzic w wodzie, na lazenie po
      sklepach. Najwazniejsze, ze nie robia sie gorace w upaly, jak
      wiekszosc "plastikow". Dziecku (rocznemu) kupilam Croclings (z neoprenem na
      gorze) troche na zapas bo jeszcze o numer za duze. Olewam wyglad: chodzilam w
      niebieskich po wsi "wypoczynkowej" w woj. lodzkim, nie slyszalam komentarzy.
      Wlasnie wrocilismy ze spaceru po swiezo podlanych trawnikach w parku i meza
      adidasy sie susza: moje Crocs nie smile
      • reniuta67 Re:do englishinter 08.07.07, 21:19
        Czesc! A gdzie kupilas? i jakie ? Bo ja jestem z pipidowy pod Walbrzychem i
        raczej allegro tylko wchodzi w gre.
    • nina1984 Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 08.07.07, 23:43
      Mój niespełna roczny synek ma dwie pary i wydaje mi się, że je lubi smile Ja je
      polecam, szczególnie w upały - po spacerze w sandałach Alex miał stópki spocone
      i delikatnie odciśnięte, a po crocs'ach nie ma żadnych śladów smile

Pozdrawiam smile
      Asiula
      • duszka30 Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 09.07.07, 10:37
        Crocs dla dzieci od 25 rozmiaru, oryginalne! Chyba, że o czymś nie wiem.
        W Berlinie są po 39,90 Euro, więc cena porównywalna do polskiej.
        Na nodze wyglądają świetnie.
        Widziałam w "Pani", że i Rubik je masmile
    • annkie Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 09.07.07, 21:54
      Crocs'y ma moja 4 latka i jasmile,
      kupione w sklepie firmowym Crocs w Blue City (warszawa) ,
      super wygodne,
      rozmiarówka dla dzieci od 23-24 , cena 119 zl,
      dla dorosłych , o ile pamiętam , 159 zl
    • kara13 Re: Buty CROCS!? Ktos cos wie?! 10.07.07, 07:06
      W Warszawie koło Pl. Konstytucji widziałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka