asia_i_p 09.07.07, 23:48 Jak to wygląda? Oni co tydzień zmieniają ofertę, więc co wysprzedają? Ofertę z ostatniego tygodnia, ostatnich dwóch? Ktoś pamięta z zeszłego roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 10.07.07, 00:14 O ile sie orientuję, to wyprzedają różności z dawnych kolekcji, po prostu takie rzeczy, które się nie sprzedały. aga Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 10.07.07, 09:08 bylam wczoraj w Targówku i faktycznie były różności - to co się nie sprzedało w poprzednich (ale raczej wcześniejszych) kolekcjach. Były i buty damskie, i dziecięce bluzeczki z kołnierzykiem z wiosennej kolekcji(ale tylko dziewczęce) w bardzo dobrych cenach trzypak za jakies dwadzieściapare złotych. Jak dla mnie najfajniejsze były takie b.duże ręczniki kąpielowe (180*100 cm)przecenione z prawie 60 zł na 30. Były też fajne polarowe kocyki niemowlęce z takim misiem przytulanką za 19,90 zł (przecenione z 39,90 zl ). Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 do gosiasos 10.07.07, 13:57 Napisz cos bliżej o tych bluzeczkach... Z długim czy z krótkim rękawem, jakie rozmiary, no i czy jest szansa, że jutro jeszcze będą? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos Re: do gosiasos 11.07.07, 14:06 to były takie bluzeczki z kołnierzykiem z przewagą koloru różowego i takei jakby nakładane krótki rękawek na długi, nie wiem czy jeszze są ale było dużo...chyba od rozm.110 do 146 Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 11.07.07, 00:53 A może widziałyście takie przytulanki w formie misia trzymającego kocyk? Były kiedyś (latem zeszłego roku?)niebieskie i różowo-żółte. Kupiłam wówczas jeszcze nienarodzonej córci i ciągle z nim śpi (ma juz 11 mies.) Miś zaczyna już się nie tyle pruż, co przecierać. Żałuję, że nie kupiłam od razu dwóch, ale nie wiedziałam, czy się przyjmie. Interesuje mnie Warszawa, Wrocław, Poznań, Lublin, ew. inne miasto, gdyby był ktoś tak miły i mógł mi kupić i przesłać. aga Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 12.07.07, 15:54 Moja córa też ma takiego, jest super, szukam też czegoś podobnego dla drugiego bąbla. Odpowiedz Link Zgłoś
martas_sa Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 10.07.07, 14:07 a gdzie w W-wie sa sklepy Tchibo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 10.07.07, 18:17 W Galerii Mokotów, na Nowym Świecie i w centrum Targówek-te znam Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 11.07.07, 10:28 a czy ktoras z Was widziala moze w Warszawie czy maja lampe - taka b. dluga swietlowke w metalowej obudowie? Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 11.07.07, 12:02 dziewczęta a takie lamkpi nocne z kolekcji kolonialnej z początku czerwca - (brązowa metalowa noga, klosz ecru) za 39 pln widział ktoś?? - na Targówku albo w Galerii Młotów? wdzięczna będę za info bo w innych tchibo (klif/n świat) już nie ma, ale oni podobno to co się nie sprzedało w kraju zwożą do sklepów Wawy, więc może gdzieś jeszcze są... Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 W Łodzi bryndza 12.07.07, 15:24 są kocyki i koszulki, jakieś żakiety, trochę butów, generalnie nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: W Łodzi bryndza 12.07.07, 20:47 a ja kupiłam w Klifie śliczne klapki za 27zl Odpowiedz Link Zgłoś