Dodaj do ulubionych

wyprzedaż w sklepach Tchibo

09.07.07, 23:48
Jak to wygląda? Oni co tydzień zmieniają ofertę, więc co wysprzedają? Ofertę
z ostatniego tygodnia, ostatnich dwóch? Ktoś pamięta z zeszłego roku?
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 10.07.07, 00:14
      O ile sie orientuję, to wyprzedają różności z dawnych kolekcji, po prostu takie
      rzeczy, które się nie sprzedały.

aga
      • gosiasos Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 10.07.07, 09:08
        bylam wczoraj w Targówku i faktycznie były różności - to co się nie sprzedało w
        poprzednich (ale raczej wcześniejszych) kolekcjach. Były i buty damskie, i
        dziecięce bluzeczki z kołnierzykiem z wiosennej kolekcji(ale tylko dziewczęce)
        w bardzo dobrych cenach trzypak za jakies dwadzieściapare złotych. Jak dla mnie
        najfajniejsze były takie b.duże ręczniki kąpielowe (180*100 cm)przecenione z
        prawie 60 zł na 30. Były też fajne polarowe kocyki niemowlęce z takim misiem
        przytulanką za 19,90 zł (przecenione z 39,90 zl ).
        • katka74 do gosiasos 10.07.07, 13:57
          Napisz cos bliżej o tych bluzeczkach...
          Z długim czy z krótkim rękawem, jakie rozmiary, no i czy jest szansa, że jutro
          jeszcze będą?
          Dziękismile
          • gosiasos Re: do gosiasos 11.07.07, 14:06
            to były takie bluzeczki z kołnierzykiem z przewagą koloru różowego i takei
            jakby nakładane krótki rękawek na długi, nie wiem czy jeszze są ale było
            dużo...chyba od rozm.110 do 146
        • agni71 Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 11.07.07, 00:53
          A może widziałyście takie przytulanki w formie misia trzymającego kocyk? Były
          kiedyś (latem zeszłego roku?)niebieskie i różowo-żółte. Kupiłam wówczas jeszcze
          nienarodzonej córci i ciągle z nim śpi (ma juz 11 mies.) Miś zaczyna już się
          nie tyle pruż, co przecierać. Żałuję, że nie kupiłam od razu dwóch, ale nie
          wiedziałam, czy się przyjmie. Interesuje mnie Warszawa, Wrocław, Poznań,
          Lublin, ew. inne miasto, gdyby był ktoś tak miły i mógł mi kupić i przesłać.

aga
          • baranek77 Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 12.07.07, 15:54
            Moja córa też ma takiego, jest super, szukam też czegoś podobnego dla drugiego bąbla.
    • martas_sa Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 10.07.07, 14:07
      a gdzie w W-wie sa sklepy Tchibo ???
      • loganmylove Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 10.07.07, 18:17
        W Galerii Mokotów, na Nowym Świecie i w centrum Targówek-te znamsmile
    • kajak75 Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 11.07.07, 10:28
      a czy ktoras z Was widziala moze w Warszawie czy maja lampe - taka b. dluga
      swietlowke w metalowej obudowie?
      • nilgau Re: wyprzedaż w sklepach Tchibo 11.07.07, 12:02
        dziewczętasmile
        a takie lamkpi nocne z kolekcji kolonialnej z początku czerwca - (brązowa
        metalowa noga, klosz ecru) za 39 pln widział ktoś?? - na Targówku albo w
        Galerii Młotów?
        wdzięczna będę za info bo w innych tchibo (klif/n świat) już nie ma, ale oni
        podobno to co się nie sprzedało w kraju zwożą do sklepów Wawy, więc może gdzieś
        jeszcze są...
    • clio_1 W Łodzi bryndza 12.07.07, 15:24
      są kocyki i koszulki, jakieś żakiety, trochę butów, generalnie nic ciekawego.
      • mmala6 Re: W Łodzi bryndza 12.07.07, 17:33
        We Wrocławiu to samo.
        • oliwia244 Re: W Łodzi bryndza 12.07.07, 20:47
          a ja kupiłam w Klifie śliczne klapki za 27zl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka