Dodaj do ulubionych

Podgrzewacz do butelek

31.07.07, 13:04
Zastanawiam się nad kupnem podgrzewacza..., jaki polecacie? Może Avent?, albo
Canpol?
Obserwuj wątek
    • joasiek1 Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 13:27
      z perspektywy czasu zdecydowałabym się dziś na taki z wtyczka do zapalniczki
      samochodowej, Philips zdaje sie ma taki model, obecnie korzystam z Aventu i
      jestem bardzo zadowolona
    • malenka07 Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 13:28
      Ja mam Philips - kupilam poniewaz mozna go uzywac w samochodzie, a taki wlasnie
      byl mi potrzebny. Sprawdza sie doskonale.
      • alaska1 Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 14:47
        Dziękuję bardzo! W ogóle zastanawiam się nad tym zakupem teraz jeszcze przed
        porodem, może jednak poczekać po?
    • irenka_n Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 14:58
      ja kupiłam Philipsa (ale niestety bez wtyczki samochodowej) w komplecie ze sterylizatorem do mikrofalówki. I okazało się, że sterylizatora używałam często i bardzo go polecam (bo jest szybki i wygodny), natomiast podgrzewacza nie używałam prawie wogóle, ani do mleka, ani do słoiczków. Na początku mieszałam wodę gorącą z zimną, a później podgrzewałam wodę w kuchence mikrofalowej (wiedziałam dokładnie ile sekund potrzeba na daną ilość wody wink). Słoiczki także podgrzewałam w mikrofali.
      Natomiast polecam bardzo taki Philips'a termometr do pokarmów, u mnie sprawdził się znakomicie!
      www.allegro.pl/item219063833_philips_termometr_do_pokarmu_dla_dziecka_sklepwawa.html
    • katrem Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 17:07
      polecam philips - do domu i do samochodusmile
    • mamairobcio Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 22:38
      Mam Avent i bardzo polecam. Syn ma już prawie trzy lata, a podgrzewacz ciągle
      nam służy.
    • szalaput3 ***Avent*** 01.08.07, 08:15
      polecam w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka