alaska1 31.07.07, 13:04 Zastanawiam się nad kupnem podgrzewacza..., jaki polecacie? Może Avent?, albo Canpol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiek1 Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 13:27 z perspektywy czasu zdecydowałabym się dziś na taki z wtyczka do zapalniczki samochodowej, Philips zdaje sie ma taki model, obecnie korzystam z Aventu i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 13:28 Ja mam Philips - kupilam poniewaz mozna go uzywac w samochodzie, a taki wlasnie byl mi potrzebny. Sprawdza sie doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
alaska1 Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 14:47 Dziękuję bardzo! W ogóle zastanawiam się nad tym zakupem teraz jeszcze przed porodem, może jednak poczekać po? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 14:58 ja kupiłam Philipsa (ale niestety bez wtyczki samochodowej) w komplecie ze sterylizatorem do mikrofalówki. I okazało się, że sterylizatora używałam często i bardzo go polecam (bo jest szybki i wygodny), natomiast podgrzewacza nie używałam prawie wogóle, ani do mleka, ani do słoiczków. Na początku mieszałam wodę gorącą z zimną, a później podgrzewałam wodę w kuchence mikrofalowej (wiedziałam dokładnie ile sekund potrzeba na daną ilość wody ). Słoiczki także podgrzewałam w mikrofali. Natomiast polecam bardzo taki Philips'a termometr do pokarmów, u mnie sprawdził się znakomicie! www.allegro.pl/item219063833_philips_termometr_do_pokarmu_dla_dziecka_sklepwawa.html Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 17:07 polecam philips - do domu i do samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
mamairobcio Re: Podgrzewacz do butelek 31.07.07, 22:38 Mam Avent i bardzo polecam. Syn ma już prawie trzy lata, a podgrzewacz ciągle nam służy. Odpowiedz Link Zgłoś