jaha_mama_magdy 03.07.03, 21:23 Ostatnio widzialam na szybach samochodowych poprzyklejane folie z obrazkami z bajek dla dzieci - chroniace od slonca. Nie wiecie skad sie je bierze? Chodzi mi o jak najwieksze. Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_i_werka Re: Zaslonka do samochodu 03.07.03, 21:40 Cześć! Polecam Ci roletki na szyby samochodowe.Wg mnie są ładniejsze I można je zwijać po przyciśnięciu guzika. Mocuje się je za pomocą przyssawek do szyby,są w różnych rozmiarach w zależności jaki masz samochód i są niedrogie ok15-20zł nie pamiętam dokładnie.Ja kupowałam w Norauto przy Auchan w Piasecznie.Pozdrawiam! Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
jl101 Re: Zaslonka do samochodu 03.07.03, 22:55 czesc, ja tez mam taka roletke tylko ze z mothercare. nie zwija sie jej guziczkiem tylko przyczepia na dole ten na przyssawke. plusem jest to, ze jest dosc dluga i w zaleznosci od tego jak swieci slonce to montujemy ja normalnie albo na szerokosc szyby. czy to jasne co ja pisze? pozdr justyna Odpowiedz Link Zgłoś