dusia00 Re: NEXT - nowa kolekcja z ZT juz jest n/t 10.09.07, 13:26 A są jakieś ładne kombinezony dla dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: NEXT - nowa kolekcja z ZT juz jest n/t 10.09.07, 13:27 ale mnóstwa rzeczy dla dziewczynek 3-5 lat nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sowa73 Re: NEXT - nowa kolekcja z ZT juz jest n/t 10.09.07, 14:01 tak, ale nie w calosci i przeważają male rozmiary, trudno znalezc cos dla 2,3 4 latkow. Troche pajacy dla chlopcow i dziewczynek, spodenki, sukieneczki, spodnie dresowe, legginsy. Next nie wysyla do Polski calej kolekcji w pelnej rozmiarówce, nie nastawiajcie się więc, że to co zobaczycie w internecie, znajdziecie w ZT. Sklep dziala pod szyldem NEXT, ale wlaścicielem jest firma Alshaya mająca wylączne prawo franszyzy (siedziba w Kuwejcie), której chyba nie zależy na marce NEXT, bo towary w sklepie wybierają sprzedawcy z partii dostawy, która akurat trafi do ZT i w żaden sposób nie mają wplywu na to, co dostaną. Szkoda, bo marka traci swój wizerunek, a przecież ma swoich zwolenników. Stąd niewielkie są szanse na to, aby firma NEXT miala zaopatrzony sklep w ZT takim samym stopniu co w angielskich miastach. Podobnie jest z asortymentem takich sklepów jak H&M czy Mothercare, których wlaścicielem jest również firma Alshaya. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: NEXT - nowa kolekcja z ZT juz jest n/t 10.09.07, 15:42 BHS to AlshayaH&M nie. Ogromnie byłam zdziwona, gdy dowiedziałam się niedawno od sprzedawcy w Next, że do Polski w ogóle nie dociera rozmiar 4-5 lat z działu dla dzieci 3mce-5lat. Nie przez przypadek-taka jest strategia firmy AlshayaDobór rzeczy na półki w warszawskim sklepie to też sklepy traf-jest dokładnie tak jak napisała Sowa Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: NEXT - nowa kolekcja z ZT juz jest n/t 10.09.07, 17:33 w Angli w niektórych sklepach nexta bardzo wiele rzeczy z rozm.4-5 jest na zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: NEXT UK 10.09.07, 18:35 Ja jeszcze nie spotkalam w zadnym sklepie w Londynie ciuszkow w rozm 4-5. Na wszystkich regalach jest znaczek: do 4 lat! Odpowiedz Link Zgłoś