pia_ 12.09.07, 11:09 Możecie mi podać namiary na jakieś sklepy? A może wiecie ile kosztują bluzeczki z długim rękawem oczywiście z wizerunkim kucyka pony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: Gdzie w Londynie są ubranka z serii My Little 12.09.07, 14:59 teraz w H&M były jakieś nie ogladałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie w Londynie są ubranka z serii My Little 12.09.07, 15:50 W H&M byłam i oglądałam, ale ubranek z kucykiem pony nie widziałam, były tylko z Hello Kitty . Napisz mi co widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Gdzie w Londynie są ubranka z serii My Little 12.09.07, 21:08 Ja kupiłam np Asi plecaczek, ale były tylko dwa trzy dni teraz są z czachami.... Ale zajrzę to dam znać jakie są ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Gdzie w Londynie są ubranka z serii My Little 12.09.07, 20:01 Bywają w Tesco (cherokee) i Asda (george). Wiem też ,że w sieci Toyrs'us są ubranka. Nawet w Niemczech je można dostać. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gosia604 Re: Gdzie w Londynie są ubranka z serii My Little 13.09.07, 10:02 Ja widziałam niedawno w smyku, a z londynu mi zawsze tesciu przywozi, bo ten sklep jest najblizej jego pracy ale nie wiem jak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Gdzie w Londynie są ubranka z serii My Little 15.09.07, 14:01 Są u nas w H&M, różowe jasne i jasne filetowe, te filetowe ładniejsze, koniki czy kucyki (jeszcze nie ma dla mnie rożnicy bo mam małą córeczkę) sa wieksze. Takie bawełniane z długim rękawkiem na przodzie naprasowanka kucyków. Cena 39,90 zł od rozmiaru 86 - 128 cm. Były wszystkie rozmiary jak byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_mag77 Re: Gdzie w Londynie są ubranka z serii My Little 15.09.07, 19:47 Wlasnie w Toysie widzialam ostatnio przeceny na ciuszki m.in. z pony,barbie a promocja jest taka ze kupujesz 3 rzeczy a placisz za 2W przyszlym tyg bede w toysie to konkretniej spojrze Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do mar_mag77 16.09.07, 12:11 Zaglądnij proszę na bluzeczki w Toysie, ja zobaczę w środę w C&A na te spodenki co chciałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do mamkube 15.09.07, 22:33 U nas - to znaczy w Polsce? A z jakiego miasta jesteś, tj gdzie widzialaś takie bluzeczki? aga Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do mamkube 15.09.07, 22:48 Czy to są takie bluzeczki? www.allegro.pl/item245324089__h_m_nowa_bluzeczka_my_little_pony_104_110.html Jeśli tak, to czy ktos widział w Warszawie? Byłam w zeszłą środę w ZT i na 100% takich nie było aga Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: do mamkube 16.09.07, 08:36 dokładnie takie, ale te fioletowe mają większego tego kucyka. Jestem ze Ślaska Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ bluzki My Little Pony z H&M 16.09.07, 12:08 Widziałam wczoraj te bluzeczki (po 39,90) w H&M na Bielanach Wrocławskich (były tak ukryte, że znalazłam je przez przypadek). Bluzeczki takie sobie, ta jasnofioletowa zdecydowanie ładniejsza od różowej, ale i tak jakieś takie smętne. Szczerze mówiąc brakowało mi kolorów i czegoś świecącego - bluzki kupowane w Anglii moze nie są aż tak kolorowe jak bym chciała, ale brokacik jest . Wobec braku zachwytu kupiłam w końcu piękny, ciemnoczerwony komplet: bluzeczkę i spodenki dresowe z motywem Hello Kitty, ale wersję jesienną - z grzybkami i listkami, o dziwo rozmiar 110 okazał się "na styk" więc wziełam 116 - ależ ta moja pannica rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: bluzki My Little Pony z H&M 16.09.07, 13:04 Ja chciałam Asi kupić takie z Hello Kitty blzueczki, ale też chciałabym żeby jakieś brokaciki miały....co prawda i tak były zdobione, ale jak sie je rozłozyło to jakos nikł ten efekt. Kiedyś kupowałam na allegro takie piekne zdobione z korlaikami brokatami ale już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś