lakimi 12.09.07, 23:37 Czy ktoras jej uzywala? Naprawde jest skuteczna w wybielaniu i warta swojej ceny? I pytanie za 100 punktow - gdzie mozna dostac w Warszawie? Pytalam w okolicznych aptekach i albo nie slyszeli albo nie maja, bo za droga : ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzix88 Re: Blanx - pasta do zebow 13.09.07, 07:15 Istnieje cos takiegp jak wyszukiwarka...)) blanx.sklep.pl/index.php/cat/c1_Pasty-do-zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
lakimi Re: Blanx - pasta do zebow 13.09.07, 10:00 niemozliwe... ))) dzieki, ale szukam sklepu realnego. w sieci najprosciej mozna kupic na allegro, tylko ze ja potrzebuje na juz i z apteki. no i opinie uzytkownikow tez by mnie interesowaly, na ulotce mozna napisac wszystko dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: Blanx - pasta do zebow 13.09.07, 11:42 Uzywałam, ale kupowałam przez internet.Jest napewno skuteczniejsza od zwykłej pasty ale cudów nie zdziała.Prawdziwe wybielenie uzyskałam dopiero wybielajac zeby u dentysty{lampa beyond}.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hevik Re: Blanx - pasta do zebow 14.09.07, 12:17 Ja kupowałam w Eurodental : Warszawa, ul. Nowowiejska 37 Odpowiedz Link Zgłoś
lakimi Re: Blanx - pasta do zebow 15.09.07, 17:26 Dzieki, udalo mi sie przypadkiem kupic te paste w aptece na Sadybie, ciekawe jak sie spisze Odpowiedz Link Zgłoś