elwi71 14.09.07, 08:06 We wrześniu ma się urodzić moja córeczka. Potrzebuję kupić kombinezon na zimę i nie mam pojęcia w jaki rozmiarze. Chcę, żeby wystarczył mi jeden na cały okres. Dzięki za wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noovaa Re: Kombinezon na zimę 14.09.07, 08:17 Wiesz ze mną na sali leżała kobieta z dzieckiem 2 razy większym od mojej. Raczej nikt Ci dokładnego rozmiaru nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Kombinezon na zimę 14.09.07, 09:57 jezeli bedzie miała 56 cm długosci to 68 powinno wystarczyc. Jezeli bedzie miała 62 to nie sadze i wtedy 74 ale na twoim miejscu bym poczekała,w końcu wrzesien to nie zima i jeszcze ci nie bedzie potrzebny kombinezon Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Kombinezon na zimę 14.09.07, 10:01 zgadzam sie calkowicie ja urodzilam w drugiej polowie listopada i zadnego kombinezonu nie mialam, tzn dziecko nie mialo akurat trafilam na ladna pogode i kombinezon dostalam chyba po miesiacu, ale nie pamietan jaki rozmiar we wrzesniu na pewno kombinezon nie bedzie potrzebny, najszybciej w listopadzie mysle, wiec nawet nie wiadomo ile dziecko urosnie wiec ja na pewno bym teraz nie kupowala pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 Re: Kombinezon na zimę 15.09.07, 15:53 www.allegro.pl/item243991013_coccobello_kombinezon_z_owieczka_na_80cm.html ja mam fajny kombinezon i na pewno całą zime w nim dzidzius pochodzi ma rozmiar 80 ale jest mniejszy o rozmiar i bardzo puchowy (tzn ma pod spodem ociepline i mięciutki grubszy polarek w srodku ), mam tez inne rzeczy dla niemowlaka Jak Patryśka sie urodziła to miała 62cm i 4 kg JESLI BEDZIESZ ZAINTERESOWANA ZADZWON ALBO NAPISZ NA MAILA moj mail basiaochniak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: Kombinezon na zimę 15.09.07, 19:55 dodatkowo jeszcze kazda firma ma inna rozmiarowke- np. ciuchy coccodrillo sa o rozmar wieksze niz mowi to metka(szczegolnie kombinezony). moze pomysl o takim kombinezonie bez nozek(dol w formie spiworka). jest najwygodniejszy do zakladania i dodatkowo niektore takie kombinezony maja otwor miedzy nozkami na pasy fotelika.rozmiar 68/74 powinien w zupelnosci wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś