magdek2 17.09.07, 22:38 np taką www.allegro.pl/item242441762_cichlid_%5Ekolorowe_zoo%5E_jasny_roz_r_92.html mogłabym kupić jedną na próbę noale oczywiste że bardziej opłac się kilka napiszcie coś, jaka baełna, jak po praniu czy bardzo się niszczą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 17.09.07, 22:48 Mogę polecić tego sprzedawce. Bluzeczkę tej firmy dopiero kupiłam więc nie wiem jak sprawuje sie po dłuższym używaniu. Wrażenia na teraz dobre. Jest elastyczna, staranie zrobiona, raczej wąska. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 17.09.07, 22:54 ja też u nefruty kupowąła, fajna babka, zawsze dawła mi upusty,ale ja kupowąłam mac kays, były świetne Tych nie znam....tzn znam nazwę ale nie kupiłam nigdy jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 17.09.07, 23:21 Kupowałam i mac kays i chichlid. Te drugie faktycznie są wąskie i dłuższe-takie fasony. Bawełna jest dobrej jakości, po praniu nic się nie dzieje, ale jest różnica w prasowaniu np: bluzeczki z C&A i mac kays są jakby gładsze a te chichlid bardziej tępe i żelazko bardziej "szura" po nich. Ale może to wina mojego żelazka, albo tych naszytych aplikacji. Lepiej prasować na lewej stronie,bo niektóre fragmenty aplikacji są naszyte, a niektóre z jakiejś gumy i te lubią się chwycić do żelazka. Ogólnie nie żałuję zakupu. Też kupowałam u tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
ana-76 Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 18.09.07, 00:01 z czystym sumieniem mogę polecić, kupowałam u nefruty baardzo dużo ubranek dla moich rozrabiaków i zawsze byłam zadowolona, świetnie się piorą, nie farbują, nie zmieniają kształtu i są bardzo kolorowe, co do rozmiarów to ona zawwsze dokładnie podaje wymiary wi.ęc zawsze można wziąść o rozmiar większe ) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_st1 Zdecydowanie polecam! 18.09.07, 07:59 Kupowałam u nefruty i gorąco polecam! Bawełna dobrej jakości, po kilku praniach nic się z ciuszkiem nie dzieje. Polecam jeszcze stella_w też ma fajne ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 18.09.07, 08:57 dzięki wielkie, skuszę się bo mała najchętniej nosi bluzki z "czymś" Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 18.09.07, 09:54 polecam wyszukiwarkę o cichlid było już duuużo Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 monix123 18.09.07, 12:48 z wyszukiwarki zawsze korzystam zanim rozpocznę nowy wątek, ale akurat na moje pytania odpowiedzi nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Do mamkube... 18.09.07, 12:42 Czy Nefruta sama proponowała rabat czy się upominałaś? Kupuję u niej dużo, ale nie wiedziałam o możliwości uzyskania rabatu. Do autorki wątku: polecam i ciuszki i sprzedawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Do mamkube... 18.09.07, 13:42 pytałam jak duzo kupowąłam sama, po prostu pytałam czy na taką kwotę jak zamówię to mogłabym np mieć przesyłkę gratis albo coś takiego. A Pani nigdy nie odmówiła Wiesz przy sprzedaży jednej bluzki to jej by sie nie opłąciło, ale wiekszej ilosci mozna rozmawiac na pewno. Ja sama jak ktoś mnie pyta to daję rabaty Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Do mamkube... 18.09.07, 14:51 "pytałam jak duzo kupowałam sama, po prostu pytałam czy na taką kwotę jak zamówię to mogłabym np mieć przesyłkę gratis albo coś takiego.A Pani nigdy nie odmówiła" To zołza jedna! A ja kupowałam ostatnio mnóstwo ciuszków, ( 3 paczki za sporą kwotę) i zapytałam grzecznie o jakiś rabacik, albo gratisową przesyłkę, to mi odpisała, że nigdy nie stosuje żadnych rabatów i gratisów. Chyba jej coś napiszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Do iwek33 18.09.07, 15:07 Chyba jesteś na nią trochę zła... A ja chciałam zapytać o tę bluzę grubszą Zary. Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 do magdek2 18.09.07, 15:10 Może się przyda: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=58195015&a=58195015pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Do eviluk 18.09.07, 15:47 Jeszcze nie dostałam tej bluzy...może jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Do eviluk mam bluzę! 18.09.07, 18:06 Bluza dotarła. Jest dużo ciemniejsza niż na zdjęciu na aukcji( i dlatego trochę jestem rozczarowana) jakość fajna, ale ocieplana nie jest, po prostu dwie warstwy grubszej bawełny. Bardzo ładna jest ta strona jaśniejsza zielonkawa w te rysuneczki. Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: Do eviluk mam bluzę! 18.09.07, 18:34 Dziękuję! To będę myśleć, trochę droga. Nie ma to jak mieć dylematy zakupowe. Czasem to mam ochotę stuknąć się w głowę, ile potrafię rozmyślać i patrzeć na allegro, czy ta, czy inna... Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Edyta.. 18.09.07, 15:18 a jaką ilość kupowałaś jesli to nie tajemnica, to będziemy coś wiedzieć a propos tego rabatu, własnie doczytałam że stella o której pisałyście ma stoisko w hali polros pod Rzgowem, jesli ktoś z okolic Łodzi to można podjechać Odpowiedz Link Zgłoś
lizbetka Re: Edyta.. 18.09.07, 15:30 kupowałam u nefruty , stelli_w i tank coś tam . Wszyscy sprzedawcy OK . Bluzeczki zarówno H&m jak i Cichlid bez zarzutu . Pięknie się piorą , dobrze noszą . Kolory b. trwałe . Tylko Uwaga !lepiej wziąć rozmiar większe bo kurczą się w praniu . dziewczyny czasem piszą że szwy się przekręcają - u nas nic takiego się nie zdarzyło - a córka bardzo intensywnie używa bluzek a ja równie intensywnie piorę Pozdrawiam . Lizbetka Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Edyta.. 18.09.07, 16:36 hehe...no ładnie, ale namieszam biednej Pani, Ja kupowalam jakis czas, temu jak miała poczatku powiedzmy teraz to ona ma 10 tyś komentarzy wiec moze jej rabaty nie interesują, ale nie kupowałam zastraszająco dużo za jakies 200 zł. Brałam swetry dla meza jak kiedys miała i bluzeczki dla asi macaysa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Edyta.. 18.09.07, 16:40 aż sprawdziałam na systemie komentarzy allegro kiedy wystawiałam jej koemntarze brałam dwa razy, tak znalazłam. Raz 18 stycznia 2006 na dwóch aukacjach, i 3 stycznia 2006 7 aukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli stella_w 21.09.07, 15:52 A dokładnie w którym polrosie ma to stoisko, znacie może numer stoiska? Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 18.09.07, 20:16 z czystym sumieniem polecam naprawde nie ma sie do czego przyczepic- dobra jakosc, wykonanie, bawelna chyba z lekka domieszka elastanu, ale dla mnie to akurat atut i spodenki dresowe tez maja fajowe. w ogole ich ciuszki to dla mnie takie male cudenka Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 21.09.07, 19:07 Moja córka ma sporo ubrań tej firmy. Ani razu nie miałam z tymi ubraniami żadnych problemów, mimo, że są dość tanie. Ubranka Cichlid nie rwą się, nic się z nimi nie dzieje, przynajmniej te, które ja kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 23.09.07, 18:42 I ja dołącze do pochwał, choc pewnie już decyzje podjęłaś Kupiłam u Nefruty bluzeczki cichlid, jestem zadowolona. ładna bawełna, ciekawe zwornictwo. Jedyna uwaga to, że zbiegaja sie w praniu(ale bez deformowania się), więc lepiej kupic o rozmiar większe. Odpowiedz Link Zgłoś
jemiola-1 Re: bluzeczki cichlid - jaka bawełna ? ma ktoś ? 26.09.07, 18:37 hej ja tez tam kupowałam , dobrze sie sprawuja ale koniecznie kupuj większe o rozmiar a nawet dwa , warto dokładnie przeczytać podane wymiary Odpowiedz Link Zgłoś