sweet.joan 27.09.07, 08:57 Chciałam zapytać, czy ta kurtka Cubus jest ciepła i wystarczyłaby jako zimowa? tiny.pl/1wfl Dziękuję za wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: Kurtka Cubus 27.09.07, 14:36 Wystarczyłaby, nie mamy co prawda tej kurtki, ale kupowałam już zimowe kurtki z cubusa i mimo tego, ze są cienkie wystarczają na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Kurtka Cubus 27.09.07, 14:58 Kupiłam ją synkowi w zeszłym roku, tylko w innych kolorach ale używał jej jako takiej przejściówki, bo jest raczej cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: Kurtka Cubus 27.09.07, 21:49 Moja córka w tym roku będzie nosiła trzecią z kolei kurtkę zimową tego typu (narciarkę) z Cubusa. Te kurtki nie są bardzo grube, bo ich zadaniem jest również niekrępowanie ruchów dziecka. Jak bywało bardzo zimno to zakładałam córce pod nią sweterek. Ja w każdym razem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Kurtka Cubus 28.09.07, 07:29 i ja polecam syn mial juz taka z Cubusa 2 lata temu-byla ok. teraz kupilam też tego typu-inne kolory i zdeczka inny fason,ale także "narciarka" i mam nadzieje ,ze bedzie ok jak czasem oglądam te grubaśnie ."napompowane" kurtki ,to zastanawiam sie jak dziecku moze być wygodnie w czymś takim Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Kurtka Cubus 28.09.07, 09:18 Dziękuję za opinie. Straszą mroźną zimą i dlatego mam wątpliwości, czy taka kurtka wystarczyłaby. Chyba potrzebowalibyśmy jeszcze dodatkowego kombinezonu Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Kurtka Cubus 28.09.07, 10:32 Moim zdaniem lepiej ubrać dziecko na cebulkę, czyli kurtka nie za gruba za to pod spodem bluza i podkoszulka. Moje dzieci na zabawę na dworze ubierałam tylko w bluzeczki z długim rękawem, rajstopy i kominezon. Inaczej byłyby po prostu mokre. My, dorośli ubieramy się inaczej, nie biegamy, nie tarzamy się w śniegu tylko stoimy na przystankach, spacerujemy, dlatego ubieramy się cieplej. I tak powinno być. Chodzące dziecko powinno być lżej ubrane niż dorosły. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Kurtka Cubus 28.09.07, 10:48 My niedawno też taką kupiliśmy. Skusiła nas cena (50 zł)) ale wydaje mi się, że warta jest większej ceny i solidnie wykonana. Zresztą my lubimy Cubusa Odpowiedz Link Zgłoś