a.dka 01.10.07, 13:31 Dziewczyny, chce kupic perfumy na allegro, bo jest duzo taniej niz w sklepie. Macie jakichs sprawdzonych sprzedawców, ktorzy nie wciskaja podrób? Chce kupic euphorie blossom. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.macieja Re: perfumy, allegro 01.10.07, 13:40 najlepiej sprawdz komentarze sprzedajacego, ile negatywów no i za co, oraz ile pozytywnych. no bo jak np. na 2000 pozytywnych jest jeden negatyw to sprzedajacy wydaje mi sie ok. no i sprawdz tez co innego sprzedaje, bo jak np. sprzedaje tani azjatycki szajs po 2 złote i jeden flakon perfum to cos nie gra. aha.. no i cena tez nie moze być wiele nizsza nic normalnie. kiedys napalilam sie na perfumy Lacoste za 59 zł, normalnie nie schodza niżej niż 100zł... obserwowałam aukcje i zaraz gościa capnęli i wycofali. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 jezeli skupuje flakony po perfum 01.10.07, 13:45 to tez nie jest wiarygodny....;D popatrz www.allegro.pl/search.php?string=flakony Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja Re: jezeli skupuje flakony po perfum 01.10.07, 13:48 jejku, o takim czymś jeszce nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: jezeli skupuje flakony po perfum 01.10.07, 13:53 > jejku, o takim czymś jeszce nie słyszałam a ja slyszalam.. to dosc odstrecza od allegro, juz lepiej skorzystac np. z www.pedet.pl - polecam, sprawdzona Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja Re: jezeli skupuje flakony po perfum 01.10.07, 13:56 rita, fajna stronka, i nie maja drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: jezeli skupuje flakony po perfum 01.10.07, 14:02 polecam też perfumerię internetową: www.amour.pl/ kupuje u nich lub w pedecie, jest sporo taniej i nie mam zastrzeżeń do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: a koszty przesyłki? 01.10.07, 14:07 jeśli płacisz przelewem- 9,90 za pobraniem 11,90 Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: a koszty przesyłki? 01.10.07, 14:24 na pedecie powyzej 200 zl bez kosztow przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś