cytrynka55 09.10.07, 14:51 mam monitor LCD i nie wiem czym czyścić ekran-po przeciągnięciu wilgotną szmatką zostają zacieki..podobno jest jakaś specjalna pianka-ile takie cuś kosztuje i jak się nazywa? wiecie może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corkaswejmamy Re: czym czyścicie płaski monitor? 09.10.07, 14:55 no własnie, czym? Odpowiedz Link Zgłoś
bluemiss Re: czym czyścicie płaski monitor? 09.10.07, 15:06 Precz od monitora z wilgotnymi szmatkami, lapami tez nie powinno sie dotykac. Jest specjalna pianka. Radze zapytac w sklepie ze sprzetem RTV, to doradza. Ja akurat dostalam, wiec nie mam pojecia, ile to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: czym czyścicie płaski monitor? 09.10.07, 15:16 Ja czyszczę specjalnymi ścieraczkami Fellowes, kupuję w sklepie "nie dla idiotów" Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: czym czyścicie płaski monitor? 09.10.07, 16:11 Nic się od ściereczki wilgotnej nie stanie!!! Ja swój tak właśnie wycieram. Tylko pod warunkiem, że ściereczka jest faktycznie tylko wilgotna, nie cieknie wodą. Potem na sucho i już. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: czym czyścicie płaski monitor? 09.10.07, 16:58 Czyszczę kupionym w sklepie komputerowym płynem do czyszczenia wszelkich monitorów, laptopów,LCD "Screen-clene", zapłaciłam kilkanaście złotych, działa świetnie, psikam tym płynem na papierowy ręcznik i przecieram- czyści super. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czym czyścicie płaski monitor? 09.10.07, 17:05 Specjalnym płynem w sprayu w pracy, a w domu lekko wilgotną szmatką, bo ciągle zapominam kupić płyn Odpowiedz Link Zgłoś