rena78 15.10.07, 11:59 regional.allegro.pl/show_item.php?item=248914690 jaki jest, jak się prowadzi, i czy dobry dla 1,5 rocznego dziecka córa ma teraz 10 mies zamierzam kupić go na wiosnę poproszę posiadaczki quinny o wady i zalety tego wózka dziękuję rena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamachlopca1 Re: quinny zapp kilka pytań? 15.10.07, 22:54 zapp jest super wozkiem.kupilam go dla prawie 1,5 rocznego dziecka,teraz ma 2 lata i nadal go uzywamy.tylko ze nie do codziennych spacerow a jako wozek taki transportowy- samochodowy.sklada sie fajnie.a z minusow to najwazniejszym jest brak koszyka.ja sie juz przyzwyczailam ale na poczatku nie wiedzialam w ogole jak to rozwiazac.poza tym oparcie sie nie kladzie ale moje dziecko nie spi na spacerach wiec mi to w ogole nie przeszkadzalo.kolka turkoca po chodniku-jak pierwszy raz synka przewiozlam to rozsmieszalo go to bardzo ale pewnie kogos moze draznic.tak czy tak ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: quinny zapp kilka pytań? 16.10.07, 11:58 Jedyny minus to stukoczące kółka! A tak to same plusy.Mały,dobrze sie prowadzi,lekki ,łatwo sie składa.Siatkę na zakupy mam kupiona w decathlonie za ok 6zł Mój syn jeździ w nim odkąd skończył roczekMamy tez quinny speedy, więc wózki używamy wymiennie Nie przeszkadza nam brak rozkładanego siedzenia bo mały nie śpi na spacerach.Brak pałąka tez nie jest problemem bo synek w ogóle nie miał nigdy pałąka w wózku.Pasy stanowią wystarczające zabezpieczenie Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś