maja285 19.10.07, 16:39 Czy w polskich sklepach sa te kosze: tiny.pl/1sq3 jesli tak to jaka jest ich cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nilgau Re: Czy w Polsce dostanę taki kosz??? Mohercare.. 19.10.07, 16:47 Jak Mohercare to napewno w PL Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Czy w Polsce dostanę taki kosz??? Mohercare.. 19.10.07, 16:52 hehe, bardzo śmieszne.....)))oczywiście chodzi mi o mothercare...literówka Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Mohercare :) 20.10.07, 14:00 Właśnie odlewam medal za rozweselenie Marka miesiąca! Odpowiedz Link Zgłoś
lola125 Re: Czy w Polsce dostanę taki kosz??? Mohercare.. 19.10.07, 17:16 Kosze widziałam, ale jaka cena to niestety nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
qwsd Re: Czy w Polsce dostanę taki kosz??? Mohercare.. 19.10.07, 18:21 Oczywiscie, ze sa! Prawie w kazdym Mothercare, ale musisz zadzwonic i zapytac o cene. Moge sie mylic, ale chyba stojak do kosza dokupuje sie oddzielnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna.pl.se Mothercare 20.10.07, 13:21 W każdym mothercare?To znaczy jest więcej tych sklepów?Możesz dać jakieś namiary,bo podobają mi się ich rzeczy a zupełnie niewiem gdzie mogę kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Mothercare 20.10.07, 16:17 w kazdym niemal centrum handlowym w warszawie, wejdz na ich strone tam sa adresy, choc poza wawa chyba tylko dwa sklepy w pl maja, jakos tak kojarze a kosz? ladne, ale bez sensu, sama mnie kusil, ale posluzy tak krotko, ze nie warto, posciel do tego musisz kupic, materacyk.. szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś