e-magda 23.10.07, 20:09 Dzisiaj kupiłam buty dla dziecka Antylopa. W sumie to się zastanawiam, czy to oby Antylopy, bo nigdzie nie mają żadnej metki z napisem Antylopa. Pudełko jest po Antylopie napewno Czy oni mają modele, gdzie nie umieszczają swojego znaku firmowego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamalgosi Re: Pytanie o buty Antylopa 23.10.07, 21:04 chyba tak. Ja kupiłam w ubiegłym roku też bez metki. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Pytanie o buty Antylopa 23.10.07, 21:12 Ja mojej córci kupiłam Antylopy na jesień i logo mają mało widoczne, ale mają na wkładce, poza tym nigdzie indziej. Ja jestem średnio z nich zadowolona, czuby się pościerały i nóżki jej bardzo marzną. Poza tym dzisiaj kupiłam zimowe ecco i sa o wiele lzejsze od antylop. Moim zdaniem antylopy troche przechwalone i nie wim czy zdecyduje sie jeszcze kiedys na ta firme, ale ja mam male doswiadczenie butowe, bo córeczka dopiero zaczyna chodzic. Chociaz jak dzis w sklepie Kasia ubrała buciki to zwiewała w tempie zastraszającym, więc od razu wiedziałm, że to te. Odpowiedz Link Zgłoś