wisia30 29.10.07, 23:39 Witam, nie wiem czy to właściwe forum na takie pytania, ale czy ktoś wię gdzie mogę zakupić jakieś akcesoria z rybką z mini mini? Chodzi mi o pluszaka lub pościel, może coś jeszcze innego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9-x-2 Re: mini mini 30.10.07, 09:58 Tu powinni Ci pomóc: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 Odpowiedz Link Zgłoś
khanka74 Re: mini mini 31.10.07, 08:49 ja też dołączam się do pytania bo moja malą szaleje za rybką z mini mini- moze ktoś wie gdzie mozna kupić np poszewke na poduszkę Odpowiedz Link Zgłoś
magdakb2 Re: mini mini 31.10.07, 09:02 Ja też chciałabym wiedzieć co z tą rybką , bo moje dziecko uwielbia ją Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re: mini mini 31.10.07, 13:25 Moja 3-latka uwielbia oglądać, słuchać i tańczyć razem z dziećmi na klipach DVD kupionego tutaj: merlin.pl/frontend/browse/product/4,456921.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilu27 Re: mini mini 31.10.07, 13:31 witam mamy milosniczek rybki Swego czasu pytalam o to samo Mam poszewke na jasiek dolaczona do plyty kolysanek mini mini dostepne w empik (przynajmniej w poznaniu plaza) Pojutrze jade do niemiec moze tam cos znajde bo w polsce nie ma nic! Obiecuje ze przywioze wiecej i odsprzedam Trzymajcie kciuki za zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: mini mini 31.10.07, 14:56 To kupuj lilu,kupuj. Moja 1,5 roczna coreczka jako jedno z pierwszych slow mowila mini miniZawsze cos podpatrzy,jak starsza oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: mini mini 31.10.07, 22:13 A jaki zwiazek ma twoja wypowiedz z tematem postu? Nie chwale sie,tylko pisze,ze dziecko lubi rybke,jak chrapie,czy piosenki ktore zasyszy jak starsza corka czasem slucha. Jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie nie pisze,chyba ze zloscliwosc ma sie we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: mini mini 01.11.07, 20:30 Bo śmieszy mnie, że pierwszym słowem jakie wypowiada dziecko jest mini mini. Cóż to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: mini mini 02.11.07, 10:00 Nie pierwszym,pierwszym bylo mama,tylko jednym z nastu pierwszych,bo mam wygadana corke.A znaczy to tyle,ze ma duza siostre,ktora moze ogladac ulubiona bajke i pyta,czy niedlugo bedzie jej bajka na mini mini a ze mlodsza glucha nie jest to szybko zalapala.A czego ty sie dopatrujesz,zupelnie nie wiem,ale kazdy mierzy wlasna miara. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Do lilu27 31.10.07, 18:59 Jakbyś znalazła poszewki na poduszke albo jaśka to mogłabyś mi kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
lilu27 Re: Do lilu27 01.11.07, 21:00 a skad jestes muchomorku? Bylam wczoraj w empik i chyba te plyty z poszewkami juz sie skonczyly ale sprawdze dokladnie Ten komplet kosztowal chyba ok 30 zl Kupowac jak bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: Do lilu27 02.11.07, 10:03 Czy te poduszki sa calkiem malutkie,jaki maja wymiar? Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: mini mini 02.11.07, 19:08 Anulak nie przejmuj się. Zawsze znajdą się jakieś super mamy- nauczycielki, które będą między wierszami napominały inne błądzące Wrrrrr. Bo wiesz dla niektórych dzieci jedno z pierwszych słów to encyklopedia. Pozdrawiam miłośniczki mini mini Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: mini mini 02.11.07, 23:07 Dzieki,ja sie nie przejmuje,bo mam bardzo madra wygadana core(obie zreszta).Tylko zupelnie nie moge pojac o co tej pani chodzi(bo mi o podusie z rybka z mini mini).Telewizji prawie nie oglada,bo nie pozwalam a slowka lapie szybko a jakze(a ucho a oko a hau,miau,mu,kle kle i cala mase).Pierwszym slowem malucha mojej kolezanki byl DIABEŁ(bo ich pies tak sie nazywa),ale iwonabw mialaby na ten temat swoja historie,ciekawe jaką? Odpowiedz Link Zgłoś
tatarka21 Re: mini mini 11.11.07, 20:28 witam, mój chrześniak też uwielbia rybkę mini mini i na forach wyczytałam, że jedynym chyba dostępnym w Polsce gadżetem jest poszewka na poduszkę z płytą kołysanki mini mini. w empiku nei mają, poszukałam gdzie indziej i znalazłam w merlin.pl jako sprzedaż wysyłkowa. chociaż coś mój Oli będzie miał pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś