mamkube 31.10.07, 23:07 Czy juz ktoś kupoował i powie czy warto??? www.allegro.pl/item259906656_smoby_kuchnia_elektroniczna_tefal_cheft_tania_wys.html Bedę wdzieczna za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchomorek23 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 01.11.07, 09:15 ona jest za niska i dzeicku bedzie niewygodnie, najlepiej kupić taką gdzie blat jest na wysokośći ok 50 cm bo tutaj jest na ok 30 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja654 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 01.11.07, 11:36 Kuchnia jest bardzo fajna, ma ja koleżanka ,ale niestety jest niziutka jak napisała przedmówczyni.Dobra jak ktoś ma mało miejsca.Sama sie zastanawiałam nad jej kupnem ale z powodu rozmiaru odpada, jest jeszcze z tej serji kuchnia większa koło 100 cm ale niestety juz nie jest tak fajna . Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 01.11.07, 14:44 własnie to jaką polecacie??? Syn obejrzął reklame i taką chciał, magia mini mini A on fan gotowania Odpowiedz Link Zgłoś
violes1 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 01.11.07, 15:29 Natalia już"napisała"list do mikołaja i własnie poprosiła o tą kuchnię Tefala ale skoro ona jest niska to chyba wybiorę coś takiego,co o nich sądzicie ?? www.allegro.pl/item262742305_smoby_rozowa_kuchnia_owalna_sprawdz_to_piaseczn.html www.allegro.pl/item257889592_berchet_kuchnia_tradycyjna_smoby_gwarancja_hit_.html Odpowiedz Link Zgłoś
florka007 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 01.11.07, 20:38 Zadałam pytanie któremuś ze sprzedających jaka jest wysokośc blatu i sprzedający odpisał mi że "jest to kuchnia do zabawy na kolanach" Nie wiem czy to inwencja twórcza sprzedającego czy tak naprawdę jest ale moje dziecko zdecydowanie na kolanch bawić się nie lubi zwłaszcza w gotowanie więc odpuściłam. Tak naprawdę do dla 4 latki nie widziłam fajnej kuchni - takiej by się nie musiała garbić przy okapie i nie zajmowała pół pokoju.Miałyśmy taką samą jak ta rózowa tylko chyba Berchetu była ale trzeba ją było wymienić bo blat zrobił się za niski. Teraz mamy kuchnię Baby Born - może nie ma wielu bajerów typu świecący piekarnik i odgłosy gotowania ale jest dość wysoka - córka ma 4,5 roku i myślę, że jeszcze nam troszkę posłuży Dokupiłam mikersów i tosterów wydających odgłosy i mała jest zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
violes1 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 01.11.07, 22:20 a masz może jakieś linki do tej kuchenki baby born ?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 01.11.07, 23:06 tutaj napisałam o tej którą kupiliśmy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=70939357&a=70956099 Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 02.11.07, 09:22 Zazwyczaj blat jest we połowie kuchni więc warto tylko zobaczyć jakie są wymiary a to jest podawane na aukcjach. ta kuchnia ma blat na wysokości ok 50 cm: allegro.pl/item257927253_smoby_kuchnia_elekt_tefal_3_akcesoria_m_2007.html i ta którą zalinkowaął magdek też jest fajna tylko chyba trochę dużo miejsca potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kazonk Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 02.11.07, 12:49 Czy 1,5 roku to nie za mało na taką zabawkę? może lepiej coś takiego? www.allegro.pl/item262583590_kuchnia_dla_niewolat_stan_idealny_.html Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 11.11.07, 18:23 Nie, 1,5 roku to nie jest za mało na taką kuchenkę. Moja córka dostała ode mnie taką "dorosłą" kuchenkę nie mając jeszcze nawet 1,5 roku i pokochała ją z całego serca ). Przez długi czas bardzo chętnie z niej korzystała. Bawiły się na niej również inne dzieci, bo całe lato leżała w piaskownicy po to, by wszystkie dzieci mogły na niej gotować i piec ciasta. Przez te kilka miesięcy została tak zniszczona jakby miała conajmniej 10 lat ). Teraz kiedy z powrotem wróciła do domu córka straciła nią zainteresowanie, więc schowałam ją i wyciągnę dopiero na wiosnę. Myślę, że wtedy znów z takim samym entuzjazmem będzie z niej korzystać ). Aha, moja córka ma zwykłą kuchenkę, taką bez jakichś dźwięków i udziwnień (taką właśnie chciałam). O, dokładnie taką jak ta: tiny.pl/j956 tylko, że jej jest już nieźle zjechana ))). Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 11.11.07, 18:26 dodam jeszcze, że kupienie takiej kuchenki to bardzo dobra inwestycja, bo dziecko długo się taką zabawką bawi. Moja siostra (10 lat) też ją lubi i teraz wymarzyła sobie, żeby moja mama coś takiego kupiła jej na mikołaja ). W piaskownicy wszystkie dzieci niezależnie od wieku na niej się bawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 06.11.07, 23:06 Wracając do tych kuchni. Poradźcie która fajniejsza www.allegro.pl/item264346880_berchet_kuchnia_tradycyjna_smoby_gwarancja_hit_.html www.allegro.pl/item260863192_smoby_elektroniczna_kuchnia_tefal_studio_piaseczno.html Tą pierwsza widziałam dziś w Auchanie za 119 zł. Niestety nie wydaje żadnych odgłosów. Można dokupić np.toster. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 07.11.07, 09:23 Witam. W Auchanie sa też kuchnie po 99 zł, 75 cm wysoka, metr szeroka, 43 cm wysokośc blatu. cena 99 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 07.11.07, 09:25 Ma akcesoria garnki, pudelka, i wydaje odgłosy. Obie są fajne, Snoby chyba ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
zoja654 Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 11.11.07, 17:15 Jeżeli kogoś interesuje ta kuchnia Smoby Tefal Cheftronik to w Warszawie w Carrefour jest ona w promocyjnej cenie 95 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Kuchnia Tefal Cheftronik 12.11.07, 16:13 A w biedronce będzie całkiem podobna do z Auchana www.biedronka.pl/str/2/i/660.php Odpowiedz Link Zgłoś