wisia30 02.11.07, 21:03 Witam, czy spotkałyście się żeby dostępne były w sprzedaży spodnie ogrodniczki, ale nie sztruks, jeans, czy inne sztywne materiały, ja bym kupiła najchętniej coś rozciągliwego, takie jak dres, tylko ogrodniczki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selka25 Re: ogrodniczki materiałowe 03.11.07, 11:02 Wiesz co, kupiłam kiedyś takie dla córci niby rozciągliwe i byłam zła bo ciągle kolanka sterczały tzn wypychały się strasznie. Dla swojego synka teraz wzięłam z Mariquity z kolekcji One Way - i bardzo dobrze zdają egzamin. www.swiatskrzata.pl/go/_info/?user_id=200&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: ogrodniczki materiałowe 03.11.07, 10:21 Latem kupiłam takie w 5-10-15, ale dosyć cienkie i z okropnie długimi ramiączkami. Mimo to ładne, rozpinane na napy w kroku (akurat przy rozmiarze 86 to na mój gust przegięcie, ale co kto lubi). Widziałam też welurowe na stronie M.K. Golińscy. Odpowiedz Link Zgłoś
wisia30 Re: ogrodniczki materiałowe 03.11.07, 20:41 Bardzo dziękuję, kupiłam dwie pary na tej stronce golińskich (zrobione z materiału dresowego). Mają bardzo dobre ceny, zobaczymy jak z jakością. Odpowiedz Link Zgłoś