kapoosta 14.11.07, 13:12 byłam dzisiaj w tchibo, ale w ogóle nie zwróciłam na nie uwagi. Pamiętam, że składają się na płask, mają takie plastikowe siedzonko i kosztują ok 230 zł. Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredka01 Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 14.11.07, 13:19 a są w Polsce dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 14.11.07, 13:19 a mają podgrzewane siedzenie przynajmniej za tę cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 14.11.07, 13:23 widziałam je w Krakowie, a to raczej Polska, choć południowa a co do ceny, to dziadkowie chcą zaszaleć a ja tylko chcę ich ukierunkować na konkretny sklep Odpowiedz Link Zgłoś
idid Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 14.11.07, 17:59 Ja widziałam w zeszłym sezonie i potem żałowałam, że nie kupiłam. Fajnie wykonane, składane z miękkimi elementami. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 14.11.07, 18:19 Saneczki są faktycznie super, ale niestety dla dziecka powyżej 3 lat. Nawet na opakowaniu jest przekreślone 0-3 (( Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 14.11.07, 19:59 Kupiłam je w zeszłym roku dla synka siostry. Mały miał wtedy 2 latka, sanki spisywały się doskonale i siostra nie żałowała ani złotówki na nie wydanej. Polecam, choć cena zaporowa, ale za to na wyjazdy rewelacyjne, bo nie zabierają miejsca w bagażniku. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia100-23 Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 14.11.07, 21:47 W której kolekcji są te sanki? Przegądałam na tchibo ale nie mogłam ich znależć? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 14.11.07, 22:32 U nas nie ma ich w ofercie na stronie, ale są na niemieckiej www.szorcik.pl/1c9 Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta gosiek.w.77 15.11.07, 10:12 dzięki za link do stronki pójdę dzisiaj je obejrzeć dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 15.11.07, 10:43 To krzesełko jest odpinane, robią się zwykłe sanki bez krzesełka, z tym, że siedzisko jest dość krótkie, zdecydowanie jednoosobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 15.11.07, 10:25 tylko na tych sankach dziecko nie siądzie z rodzicem hmmmm a 2,5 lataka sama z górki raczej nie zjedzie muszę to dobrze przemyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
kareczka Re: sanki z tchibo- oglądał ktoś z bliska? 15.11.07, 12:54 My kupilismy te sanki w tamtym roku, synek mial wowczas 1,3 miesiace, jezdzil w nich, sa szelki wiec go zapinalam. Oparcie jak dziecko podrosnie mozna zdjac, jak jechalismy w gory, skladalismy, wkladalismy w pokrowiec i juz, super sa Odpowiedz Link Zgłoś
annulak do kapoosta 15.11.07, 16:02 Czy moglabys zobaczyc,czy maja tam te posciel z baletnicami?Czy gdyby byla kupilabys mi?Ja zwroce za posciel i przesylke. Odpowiedz Link Zgłoś