monika_wroclaw 16.11.07, 10:58 Na allegro mnóstwo ofert, dlatego pytam osoby, które kupowały juz taki kalendarz, u kogo warto kupić? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papetka1 Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 15:16 Witam! Właśnie zamawiałam takie kalendarze i z czystym sumieniem mogę Ci polecić dziewczynę o nicku buanitka. Bardzo miły kontakt, szybka realizacja zamówienia i co najważniejsze dostajesz projekt do zatwierdzenia. Efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania. Podaję Ci link do jej stronki: buanitka2006.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 15:35 Ja polecam sprzedawcę o nicku ententino - w ubiegłym roku robiłam u nich kalendarz i wyszedł super! Odpowiedz Link Zgłoś
biaemi Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 16:15 A czy ktos moze polecic osobe, ktora robi takie kalendarze ale takie, zeby przy poszczegolnych dniach byly imiona obchodzace imieniny. Na razie spotkalam tylko takie z samymi dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
papetka1 Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 16:31 Jeśli interesują Cię kalendarze z zaznaczonymi imionami, to również takie wykonuje dziewczyna o nicku buanitka. Link do strony wkleiłam wyżej. Wszystkie szczegóły odnośnie wyglądu kalendarza możesz z nią omawiać na bieżąco. Jeszcze raz polecam tę osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 17:12 My zamówiliśmy takie: www.allegro.pl/item268697827_foto_kalendarz_a3_drugi_kal_gratis_wysylka_0_zl_.html Polecała go jedna z dziewczyn na forum, wzory wyglądają nie tak kiczowato jak inne, no i cena też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka555 Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 19:12 kalendarze ententino juz sa na allegro <http://www.allegro.pl/search.php?string=ententino> Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 19:16 Te z ententino sa świetne Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 19:25 Wow, super te kalendarze ententino... Tylko cena...Tym bardziej, jeśli to dodatek do innych prezentów dla Dziadków... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella ententino 16.11.07, 20:14 te kalendarze wyglądają super, ale dlatego, że zdjęcia do nich sa specjalnie pozowane i specjalnie robione. Czy będzie on tak efektowny jesli wyślę zwykłe zdjęcia swoich dzieci? Mysle, że juz nie taki. Trzeba by np co miesiąc, przez cały rok, robić specjalne pozy, np świąteczne, wakacyjne, itp. Cena za to rzeczywiście dosyc wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: ententino 16.11.07, 20:29 Myślę, że nie tak trudno, wystarczy wybrać takie zdjęcia z bliska, albo wykadrować. My już od kilku lat robimy kalendarze dla dziadków (kiedyś sami) i zawsze zdjęcie jest z danego miesiąca z poprzedniego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: ententino 16.11.07, 21:30 Ja też tak robię, wybieram zdjęcia od grudnia 2006 do listopada 2007, każde z jednego miesiąca, zimą śnieg, wiosną kwiatki, latem morze, w święta pod choinką czy z piernikowym domkiem. Wcale nie jest trudno wybrać odpowiednie zdjęcie, z tym ze ja nie robię wiekszości zdjęć dzieci na kanapie, tylko staram sie na nich pokazywać co ciekawego robia. Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka555 Re: ententino 17.11.07, 18:48 nie widze zeby zdjecia do tego kalendarza byly jakos specjalnie pozowane czy specjlanie robione.. kazdy chyba robi dziecku zdjecia przez caly rok, a to na sniegu, a to z lismi, a to z choinka czy na plazy... wystarczy przejrzec caly rok i cos tam sie zawsze znajdzie, a nawet jesli nie to przeciez mozna wybrac po prostu bliski portret dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 16.11.07, 21:34 Kupiłam te, o których pisze mama.zosi75, wcześniej tego wykonawcę polecała iwek33. Właśnie wysłałam zdjęcia i teraz będę niecierpliwie czekać. Kalendarium można zamówić z imieninami (bez dopłaty). Przy zakupie dwóch szt. zapłacę 67 zł, przesyłka gratis a otrzymam 2 kalendarze 24 stronicowe plus 2 jednostronicowe A4. Na pierwszej stronie dużego kalendarza można dodać dedykację. Termin realizacji 3 dni. Zobaczymy jak wyjdą... Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 17.11.07, 08:16 No właśnie chciałam napisać, ze to ja polecałam te, o których pisze mama.zosi75. Robię je już drugi rok, cena jest przystępna, a pan, który je wykonuje bardzo rzetelny i słowny. Lubię te kalendarze, bo nie są udziwnione i przesłodzone, ( nie podobają mi się takie, gdzie na zdjęciach są dodatkowe kwiatuszki, motylki i inne gadżeciki) ale to przecież kwestia gustu. Jest na rynku wybór i to jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
secret_name Re: Kalendarz ze zdjęciami dziecka - gdzie kupić? 17.11.07, 09:46 Ja polecam www.kalendarze.netby.pl Całkiem fajne i spory wybór. Projekt też najpierw się zatwierdza przed drukiem. Odpowiedz Link Zgłoś