oliwciaaa12 18.11.07, 18:52 Czy ktoras z was ma ten wozek?my ogladalismy go wielokrotnie i na 100 % go bierzemy ,ale nie mozemy sie zdecydowac czy ma byc trójkołowy czy 4 -kołowy ?prosze o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clio_1 Re: Wózek X-lander Xt 18.11.07, 20:03 Ja miałam ale ten starszy model, bez np. rozkładanego podnóżka. Byliśmy zadowoleni, wózek się dobrze sprawdzał, prowadzenie bez problemu. Mieliśmy gondolkę, spacerówkę i fotelik. Wadą tego wózka to jego waga, jest ciężki. Poza tym ocena na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Wózek X-lander Xt 18.11.07, 23:16 ja mam model xt 3 kołowy.świetny jak dla nas,kosz wiekszy niż w 4 kołowym-dla mnie istotne,dzieki temu ze ma skretne koło super sie jezdzi.nie wiem co ci jeszcze napisac o tym wózkudla nas jest rewelacja,,bardzo duzo chodze na spacery,wnosze znosze i zjezdzam i wjezdzam ze schodów-bo ma duże koła,i ani troche sie nie roztelepał!!a zawsze jest ful załadowany,zadnych awarii,i tak jak pisze,nie jest rozklekotany jak nasz poprzedni po 3 miesiącach....naprawde solidny.a waga.....dla mnie nie jest przerazająca,bo 11 kilo z pałąkiem i przykryciem na nogi w porządnej spacerówce to nie jest tak źle,aluminiowy stelaż .gdyby był z czegoś innego byłby cięższy.... Odpowiedz Link Zgłoś