dlania 22.11.07, 20:59 Woda toaletowa tak do 100 zł, jakis fajny zapach, może owocowy? Pomóżcie prosze, bo ja się zupełnie na tym nie znam, ona zresztą też, ale tak sobie zażyczyła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Prezent dla 20-latki 22.11.07, 21:23 daj jej ta stowe i niech sobie sama kupi Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: Prezent dla 20-latki 22.11.07, 21:50 Mi się bardzo podoba zapach Percieve (nie wiem,chyba tak się pisze),ale to z Avonu jest Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Prezent dla 20-latki 23.11.07, 17:08 Taniutkie i miłe wody "młodzieżowe" ma Benetton. W tej cenie znajdziesz też np. Sunflowers E. Arden - sympatyczny, kwiatowo- owocowy zapach. "Pleasures" E. Lauder też chyba coś koło stówy kosztuje. Generalnie spora część zapachów po kilku latach od premiery kosztuje znacznie mniej, niż kiedy były nowościami, więc na pewno coś fajnego uda ci się upolować. Jeżeli masz w swoich okolicach drogerio-aptekę SuperPharm, to zajrzyj - co kilka tygodni mają parę takich właśnie starszych zapachów w cenach, które sprawiają, że potrzebuję dodatkowej półki w łazience Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Prezent dla 20-latki 23.11.07, 17:14 ooo, Sunflowers to mój ukochany licealno-studiowy zapach Odpowiedz Link Zgłoś
s0phisticated Re: Prezent dla 20-latki 25.11.07, 17:32 Cos na glowe! Poogladaj propozycje czapek i kaszkiecikow na blogu www.glowawgoorin.pl/idealne-prezenty-dlamezczyzny-i-dlakobiety-na-gwiazdke/ i www.glowawgoorin.pl/wyjatkowe-prezenty-gwiazdkowe-dlaniego-i-dlaniej/ Odpowiedz Link Zgłoś