jooska2 27.11.07, 13:35 dla dziecka 1,5 rocznego. jest taki ?? czym opatulic dziecko zeby mu nie bylo zimno ? sam kocyk do mnie nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-oliwki1 Re: spiwór na sanki 27.11.07, 14:33 też się zastanawiam nad kupnem takiego śpiworka tylko nie wiem czy popdszytego owczą wełną czy polarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 a jest w ogole cos takeigo ? 27.11.07, 14:58 podlinkuj jak cos masz. lepiej chyba owcza bo cieplejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: spiwór na sanki 27.11.07, 15:23 Śpiworek na sanki ma sens dla dziecka niechodzącego, przy maluchu, który biega nie zdaje egzaminu. Zawsze dziecko chce zejść z sanek i potem jedynym wyjściem jest czyszczenie bucików ze śniegu i ewentualnego błota przed powrotem do śpiworka, no i to ciągłe zapinanie o rozpinanie śpiworka... Lepiej zainwestować w dobry kombinezon i kocyk, śpiworek to bezsensowny wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: spiwór na sanki 27.11.07, 15:32 ja kupiłam w tamtym roku z TAKO i jest super(CHYBA JEDYNA RZECZ Z TEJ FIRMY),pani odradziła podszyty bo jak maluch zacznie biegac to bedzie wchodził i schodził z sanek i wełna czy polar zaraz brudne,dlatego kupiłam niepodszyty,i dzieki temu teraz córa ma 19 miesiecy i ma jeszcze luzu w nogach naprawde sporo.mierzyłam 3 latka i ma śpiworek akuratwiec jest długi.zdarzyło jej sie usnąć na sankach wiec w nogi tam gdzie luz daje kocyk,i w razie czego przykrywam. Odpowiedz Link Zgłoś