rogalowa-1 03.12.07, 22:00 Jutro idę na imieniny do szwagierki i kompletnie nie wiem co jej kupić. Doradźcie mi coś plisssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasyceni Re: Co na prezent? 03.12.07, 22:04 moze jakas dobra ksiazke,zalezy czym szwagierka sie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
rogalowa-1 Re: Co na prezent? 03.12.07, 22:07 moze jakas dobra ksiazke,zalezy czym szwagierka sie interesuje to taka typowa Pani Domu myślałam o jakimś drobiazgu do domu ale nie mam pomysłu bo ona praktycznie wszystko ma Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Co na prezent? 03.12.07, 22:22 > > to taka typowa Pani Domu myślałam o jakimś drobiazgu do domu ale nie > mam pomysłu bo ona praktycznie wszystko ma kup jej ładną firankę do kuchni, tego nigdy za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
rogalowa-1 Re: Co na prezent? 03.12.07, 22:25 kup jej ładną firankę do kuchni, tego nigdy za wiele Firanki właśnie kupiła do kuchni i do salonu Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: Co na prezent? 03.12.07, 22:36 kupiłabym zestaw 2 filiżanek ładnie zapakowanych. Dla niej i męża. Miły drobiazg chyba. Albo jakieś ładne lustro (chyba, że nie dba o siebie za specjalnie, to może czuć się urażona). Albo obrazek na ścianę może do kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś