leokadia206 05.12.07, 19:44 chce kupic mlodemu pod choinke (bo jak ja odkurzam to zawsze mi zabiera rureale on strasznie drogi (ok 100 zl) , moze ktos ma i poleca??? albo nie poleca??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasyceni Re: odkurzacz PYLEK- macie?? 05.12.07, 20:14 tez sie zastanawiam nad tym odkurzaczem dla malego,chodzi o ten playscool czy jak to sie tam pisze Odpowiedz Link Zgłoś
kajlana Pyłek 05.12.07, 22:16 Też o nim myślałam, ale on jest źle zrobiony-gdy dziecko trzyma rączkę i go pcha to nie widzi ani tych sznureczków ani oczu odkurzacza.. no tyle, że gada w kółko kilka zdań Moja córka też kocha odkurzanie, kiedyś kupiłam jej na próbę taki tani różowy odkurzacz(niby kopia małego ale w różu)-pomijając, ze była to straszna chińszczyzna, to małą go kochała. Niestety żył tylko tydzień Dzisiaj byłam na zakupach i znalazłam w smyku extra odkurzacz. Wygląda jak miniatura normalnego i nawet odkurza, jest żółto-szary (różowego bym już nie zniosła ), wyprodukowany przez Boscha. Miałam farta, bo to był ostatni. Jutro rozpakujemy i odpalimy, ale już czuję, ze to był strzał w dziesiątkę i nie znudzi się za szybko. Najlepsze zabawki to te imitujące jak najlepiej sprzęty dorosłe Odpowiedz Link Zgłoś
karo610 Re: odkurzacz PYLEK- macie?? 06.12.07, 23:52 Nasz synek tez uwielbia odkurzanie i dostanie ten odkurzacz od dziadkow na gwiazdke - wtedy zdam relacje czy fajny Odpowiedz Link Zgłoś