Dodaj do ulubionych

Kuchnia dla dzieci Tefal Studio

11.12.07, 22:03
Czy ktos ma te kuchnię
www.allegro.pl/item282723437_kuchnia_elektroniczna_studio_tefal_smoby_tv_.html
mam pytanie czy jest fajna? funkcjonalna ? czy piekarnik się dobrze
otwiera? czy jest w nim w miarę duzo miejsca ? Czytałam o kuchaniach
tefala ale o tej znalazłam niewiele. Będę wdzieczna za odp. od osób
które widziały ją "na żywo".
Obserwuj wątek
    • martabmw Re: Kuchnia dla dzieci Tefal Studio 11.12.07, 23:15
      Również przymierzam się do jej zakupu, będę wdzięczna za opinie. Podobno w
      Selgrosie jest jeszcze dostępna za 190 zł w ofercie świątecznej.
      • figaroo Re: Kuchnia dla dzieci Tefal Studio 12.12.07, 02:09
        Co prawda na temat jej funkcjonalności na razie niewiele mogę powiedzieć, bo
        czeka zapakowana aż po nią Św. Mikołaj wpadnie, ale ja kupowałam za 190zł z
        kawałkiem w Makro, w promocji. Może ktoś się skusi jak jeszcze tam są, bo cena
        stosunkowo atrakcyjna.
        • staszka1974 Re: Kuchnia dla dzieci Tefal Studio 12.12.07, 09:29
          Moja córcia namiętnie bawi się taką samą. Mamy tylko inny kolor, kupowałam ją w
          tamtym roku za 270 zł.
          Mojej córce się podoba, ale ja mam kilka zastrzeżeń. Przede wszystkim piekarnik
          nie otwiera sie jak piekarnik tylko jak lodówka. W środku nie ma żadnych półek
          (ani w piekarniku, ani w lodówce). Dźwięk gotowania wydaje tylko jeden palnik
          (drugi to papierowa atrapa), a sam dżwięk nie jest przyjemny dla ucha, zwłaszcza
          na dłuższą metę smile
          Mam porównanie do innego modelu Tefala (kuchenka mniejsza, ale oba palniki
          świecą się na czerwono, są dżwiękowe, w piekarniku jest kratka i też zapala się
          światełko, a i jest dżwięk kończący pieczenie. Bardzo fajny model, ma tylko
          jedną wadę, dziecko musi się nią bawić na kolanach, choć w małym mieszkaniu może
          to być zaletą.)
          Plusem tego modelu oprócz "pełnowymiarowości" jest osprzęt dodatkowy. Te
          miksery, czajniki itp. sprawiają dzieciom dużo frajdy. Ja dokupiłam jeszcze
          dodatkowy zestaw garnków z różnymi aksesoriami kuchennymi oraz zestaw artykułów
          spożywczych i kuchnia mojej córki jest lepiej wyposażona niż moja smile
          Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam
          • gosiasos Re: Kuchnia dla dzieci Tefal Studio 13.12.07, 07:50
            Bardzo dziekuję za opinię. Teraz jeszcze się zastanawiam czy tę
            wybrać czy właśnie tę niższą. Ta chyba bardziej wygodna do zabawy a
            tamta ładniejsza i ma więcej funkcji. No cóż może uda mi się obie
            jeszcze na żywo zobaczyć. Czy ktoś wie gdzie mogłabym zobaczyc w w-
            wie te kuchnie na zywo tefal studio i tefal cheftronic ? A czasu
            coraz mniej...
            • dorotaifilip Re: Kuchnia dla dzieci Tefal Studio 13.12.07, 14:32
              Też dołączam się do pytania o to gdzie można "na żywo" zobaczyć kuchnię Tefal tą
              niższą cheftronic. Czy może w Selgrosie, w Makro? W Realu w Gdańsku-Osowej ślad
              po tych kuchniach zaginął, ale cena 99 zł pewnie to spowodowała.
              pozdrawiam - dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka