mj20 Re: jakie chusteczki? 20.08.03, 09:38 Ja polecam chusteczki pampers, używam od pierwszych dni po porodzie, bo już używałam w szpitalu, a mam dwoje dzieci i przy starszym synusiu próbowałam różnych chusteczek, ale najlepsze są według mnie "pampersa'. Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: jakie chusteczki? 20.08.03, 10:27 Dla zupełnego malucszka polecam Pampers (zielone, bo białe mają nieprzyjemny zapach). Dla starszych dzieci uyżywam chusteczek Tesco albo Rossmann lotion, ewentualnie Cleanic. Są najtańsze i najlepsze. Próbowałam jeszcze wielu innych, ale były zdecydowanie gorsze - albo mało nasączone, albo brzydko pachnące. Pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamamama Re: jakie chusteczki? 20.08.03, 23:40 Witam!! Ja przetestowalam juz prawie wszystkie chusteczki i najlepsze moim zdaniem sa Pampers(zielone) i Dzidzius(Cleanic). Natomiast odradzam Dada(Biedronkowe) sa okropne i smierdza chemia!! Pozdrawiam!! Karola+Esterka(08.05.03) Odpowiedz Link Zgłoś
ssosna Re: jakie chusteczki? 22.08.03, 19:06 Ja natomiast polecam Johnsona--moim zdaniem najlepiej nasączone (stosowane w wielu szpitalach).Nivea za bardzo suche, Pampers też nie są rewelacyjne, a Pampers sensitive brzydko pachną. Ssosna i 5-tygodniowy Michałek Odpowiedz Link Zgłoś