nesia82 01.02.08, 16:01 oczywiście są resztki ale ceny rewelacyjne.sukienka hello kitty z 39,9 na 10!sporo damskich ciuchów i ciążowe też były.polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 01.02.08, 16:10 O qurcze, a ja ostatnio kupiłam na wyprzedaży czerwoną sukienkę sztruksową w białe serca . W każdym razie sukienkę bardzo polecam - zwłaszcza na Walentynki . I bardzo fajne są tam też rózowe sweterki w czerwone serca, z kieszonami - super się noszą ) Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do pia_ 01.02.08, 23:24 Też kupiłam tą sukienkę w serduszka w rozm. 122 i jest ok choć córka już bardziej 128 nosi. I potwierdzam, że jest super. Ale mam pytanie w którym H&M ją kupiłaś i kiedy? Ja swoją "dorwałam" w Arkadach jakieś 2 tyg. temu ale tam już ich chyba nie ma a szukam jeszcze na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do grabasik 01.02.08, 23:31 Moją kupiłam na Bielanach jakieś 3 tygodnie temu (były trzy sztuki), a tydzień temu byłam w Pasażu Grunwaldzkim i było ich pełno, tak samo jak sweterków z serduszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do pia_ 03.02.08, 14:23 Dzięki za informację. Chyba w tygodniu podjadę więc do Pasażu, jak będą to wezmę a jak nie to trudno. Ciekawe czy te dodatkowe 50% tylko do dzisiaj czy w tygodniu też jeszcze coś będzie w tej ofercie? Odpowiedz Link Zgłoś
aga7878 Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 03.02.08, 19:06 jaka była cena tej sukieneczki? na wyprzedazy... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 03.02.08, 19:23 Na wyprzedaży 50% kupiłam ją po 29,95, więc teraz kosztuje 14,98. Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 01.02.08, 17:02 Ta promocja to od jutra czy juz dzis jest naliczane dodatkowe 50%.? Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 01.02.08, 23:55 Tą sukienkę z serduszkami to chyba wszyscy kupują Ja też oczywiście! Wchodzę do przedszkola a tam większość dziewczynek w tych sukienkach Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 02.02.08, 08:43 Nasze przedszkole to chyba leży zbyt daleko od sklepów H&M, bo nie widziałam tam ani jednej sukienki w serduszka (oprócz naszej oczywiście) . Tak samo było w zeszłym roku, kiedy sprzedawali w H&M białe bluzy-kangurki w czerwone serduszka (były w regularnej cenie 19,90 podczas gdy takie same bluzy, ale w inne wzory były po 39,90), ponoć pół Wrocławia je kupiło, a u nas w przedszkolu tylko my . Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 02.02.08, 22:50 Czasem pojawiaja sie na forum stwierdzenia, ze np. Next sie juz robi opatrzony, nie mowiąc o H&M , bo pół przedszkola/piaskownicy/podwórka nosi to samo. A mnie rzadko się zdarza zauwazyć inne dzieci w ubrankach, jakie kupiłam swoim córkom. Ale może za malo bywam wśrod ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
paulina7383 Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 03.02.08, 14:37 Kupilam dzis satynowa pizamke hello kitty za 9,99 byly jeszcze dosyć fajne blekitne sukienki z disneya za 12zl rozmiary 98-104 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia604 Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 03.02.08, 19:55 Ja kupiłam kalosze dla corci,getry do latania, bluzke z krotkim rekawem i zaplaclam za wszytsko 25 zł. Dodatkowo kupilam sobie kutrke zimowa czarna za 59 zł, a moja mama kupiła ta samą, ale jasną- beżowa za 36 zł Tak ze warto było sie przejechac Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 04.02.08, 22:26 Nie wiem gdzie są takie promocje. ja byłam w niedzielę w Trójmieście na zakupach i nic, żadnych przecen w h&m. Na dodatku sweterek który kupiłam na jesień synkowi taki w paseczki, rozpinany ze Snoopym dalej kosztował 49.90. Kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 05.02.08, 07:54 Też byłam w Gdańsku, mam wrażenie, że tu przeceny nie docierają, typowo zimowe rzeczy zawalają półki i mowy nie ma o przecenie. Ale to W-wie życie ponoć najdroższe. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 05.02.08, 08:37 Moje dziewczyny tez mają te sukienki w serduszka kupiłam na początku stycznia. Wczoraj byłam w Pasażu to jeszcze wisiały, ale chyba 2 lub 3 sztuki. Nasze przedszkole w sumie niedaleko od H&M, ale jak na razie żadnych innych dziewczynek oprócz moich nie widzialam w tych sukienkach Szkoda, ze nie wiedziałam o tej dodatkowej obniżce, bo byłam w Pasażu w kinie w sobotę, ale do H&M nie zaglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: W weekend w h&m 50% taniej juz przecenione rz 05.02.08, 09:22 Ha, ha, ha, ja tez oczywiscie skusiłam się na sukienkę w serduszka, po tej pierwszej obnizce,jest naprawde fajna, kupiłam na wyrost do przedszkola. My jestesmy z Bielan i fakt- całe przedszkole ( a przynajmniej znaczna większość korzysta z HM). Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: czy jest ta promocja jeszcze teraz 05.02.08, 21:31 Niestety wygląda na to, że weekend to weekend i ani dnia dłużej . Dziś byłam w H&M i nie było dodatkowej obniżki od już obniżonych cen. Marne resztki wisiały na 50%, w ofercie dnia były bluzy dziewczęce 30% taniej czyli kosztowały ponad 41 zł. No i jest specjalna oferta na dżinsy - na wszystkich działach kosztują 69,99. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Re: czy jest ta promocja jeszcze teraz 05.02.08, 22:19 Na pewno nie. Już wczoraj było po ptokach Ale dzięki wątkowi nesi udało mi się upolować w sobotę kalosze i bluzę w muchomorki za 12,5zł he he Odpowiedz Link Zgłoś