enigmatic2 01.02.08, 21:01 Natrafiłam na necie na aptekę i zobaczyłam, że mogę sobie wrzucić Zentel na receptę do koszyka... i w efekcie kupić. Normalnie na receptę a w necie bez recepty? Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 01.02.08, 23:50 eee prawo łamią?? dawaj linka.. Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 00:00 a nie wysyłają po dosłaniu recepty? sprawdzałaś? bo zazwyczaj tak to jest urządzone.. Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic2 Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 08:19 no właśnie chciałam sprawdzić, dlatego powpisywałam w pola swoje dane aż doszłam do koncowej strony i wyświetlił mi się taki komunikat "Drugim krokiem podczas składania zamówienia jest potwierdzenie wcześniej podanych danych osobowych i wybranej formy dostawy. Widzisz już całkowity koszt zamówienia i uwagi co do jego realizacji. Niniejsza strona pozwala Ci się zorientować jakie dane będą wysłane z zamówieniem i uniknąć potencjalnych pomyłek. Po sprawdzeniu wszystkich informacji, kliknij na przycisk zamawiania. Dopiero po kliknięciu zamówienie przesyłane jest do realizacji. Jeżeli nie potwierdzisz chęci złożenia zamówienia, zamówienie nie będzie realizowane." Nie ma mowy o recepcie. oto ta apteka www.aquavitae.com.pl/main.php bo w innej internetowej aptece już na samym początku żądali recepty za ten sam Zentel. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia5000 Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 08:33 tu masz na temat recept www.aquavitae.com.pl/info.php?page=5 Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic2 Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 08:36 no cóż Odpowiedz Link Zgłoś
monica188 Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 16:58 Niektóre leki są lub nie są na recepte. wtedy bez recepty płacisz 100%. Też miałam nieraz sytuację,że niektóre leki na recepte kupowałam bez recepty i to w normalnej aptece. Odpowiedz Link Zgłoś