Dodaj do ulubionych

Internetowe apteki sprzedają leki na receptę bez r

01.02.08, 21:01
Natrafiłam na necie na aptekę i zobaczyłam, że mogę sobie wrzucić Zentel na
receptę do koszyka... i w efekcie kupić. Normalnie na receptę a w necie bez
recepty? Jak to jest?
Obserwuj wątek
    • agamamaani Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 01.02.08, 23:50
      eee prawo łamią?? dawaj linka..
    • mammajowa Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 00:00
      a nie wysyłają po dosłaniu recepty? sprawdzałaś? bo zazwyczaj tak to jest
      urządzone..
      • enigmatic2 Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 08:19
        no właśnie chciałam sprawdzić, dlatego powpisywałam w pola swoje dane aż doszłam
        do koncowej strony i wyświetlił mi się taki komunikat "Drugim krokiem
        podczas składania zamówienia jest potwierdzenie wcześniej podanych danych
        osobowych i wybranej formy dostawy. Widzisz już całkowity koszt zamówienia i
        uwagi co do jego realizacji. Niniejsza strona pozwala Ci się zorientować jakie
        dane będą wysłane z zamówieniem i uniknąć potencjalnych pomyłek.
        Po sprawdzeniu wszystkich informacji, kliknij na przycisk zamawiania. Dopiero
        po kliknięciu zamówienie przesyłane jest do realizacji. Jeżeli nie
        potwierdzisz chęci złożenia zamówienia, zamówienie nie będzie realizowane."
        Nie ma mowy o recepcie.
        oto ta apteka
        www.aquavitae.com.pl/main.php
        bo w innej internetowej aptece już na samym początku żądali recepty za ten sam
        Zentel.
        • oliwia5000 Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 08:33
          tu masz na temat recept
          www.aquavitae.com.pl/info.php?page=5
          • enigmatic2 Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 08:36
            no cóż sad
    • monica188 Re: Internetowe apteki sprzedają leki na receptę 02.02.08, 16:58
      Niektóre leki są lub nie są na recepte. wtedy bez recepty płacisz 100%.
      Też miałam nieraz sytuację,że niektóre leki na recepte kupowałam bez recepty i
      to w normalnej aptece.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka