coronella 04.02.08, 14:51 korzysta ktos z tego? Tzn inaczej- czy ktos kupuje rzeczy z Kappahl w regularnej sprzedazy? Dostaje takie kupony, ale do tego sklepu wchodze tylko gdy sa przeceny, i kupony najcześciej ida do kosza. Chce któraś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Kupony znizkowe Kappahl 04.02.08, 14:58 Bardzo rzadko kupuję coś w KappAhl w zwykłej cenie, głównie są to duperelki jak np w zeszłym tygodniu gumka z warkoczykami, którą obiecałam córce. Jeśli jest jakaś rzecz, którą muszę koniecznie kupić na już, a nie mam kuponów, to sprzedawcy sami zachęcają do wyrobienia kolejnej karty (zniżka od 15 do 25% w zależności od aktualnych wytycznych). Z kuponów korzystam często, choć przyznaję, że 90% moich zakupów w KappAhl robię na wyprzedażach 50/50. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kupony znizkowe Kappahl 04.02.08, 14:59 A kupony przysyłają każdemu, kto wyrobił kartę i zrobił u nich jakiś zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Kupony znizkowe Kappahl 04.02.08, 15:00 no własnie, kiedys dostałam kupon na 30% także na juz przecenione rzeczy, ale to było raz, za punkty a nie wiedziałam, że mozna wyrobic kilka kart- może sie kiedyś przydać Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do coronella 04.02.08, 15:29 tylko podaj inne dane - ja mam drugą kartę na córkę . Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: do coronella 04.02.08, 19:06 oo widzisz, a ja mam jeszcze syna ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki3 Re: Kupony znizkowe Kappahl 04.02.08, 15:22 ja na przykład teraz dostałam czek podarunkowy na 20 PLN - kupię więc majtasy w serduszka dla córki - 3 pary będą mnie kosztować 4,90 )) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kupony znizkowe Kappahl 04.02.08, 15:27 Ooo, a takiego czeku nigdy nie dostałam chyba za malo u nich kupuję. Zdarza mi sie kupowac z nowej kolekcji korzystając z kuponu, choc oczywiście najchetniej kupuję na wyprzedażach - no i czasem są kupony na juz przecenione rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki3 Re: Kupony znizkowe Kappahl 04.02.08, 15:42 może nic straconego - też dostałam taki czek po raz pierwszy właśnie dziś ) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: Kupony znizkowe Kappahl 04.02.08, 17:20 ja tez dostalam dzis ten czek i tez malo kupuje a jak juz kupuje to najczesciej nie mam przy sobie karty Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: Kupony znizkowe Kappahl 06.02.08, 08:00 ja również otrzymałam wczoraj teraz chcę kupić synkowi spodnie dresowe do przedszkola - ale i tak po obniżce 20 zł zapłacę za nie z 25 zł ale wiem że nie rozwalą się po kilku praniach i nie stracą fasonu jak reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Kupony znizkowe Kappahl 06.02.08, 10:44 Kupuję. Jeśli nie mam zbyt dużo czasu na bieganie po sklepach, a jest w tym sklepie cos, czego akurat potrzebuję, kupuję w regularnej cenie. Sporadycznie udaje mi się skorzystać z promocji Odpowiedz Link Zgłoś