sylwia1239 11.03.08, 11:58 do mam dzieci komunijnych-czy kupujecie jakieś prezenty swoim dzieciom na komunię ,jak tak to co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrysia_s Re: prezenty na komunię 11.03.08, 12:44 W zeszłym roku założyłam identyczny wątek, ale chyba na Starszym Dziecku Kupiłam atlas geograficzny oprawiony w skórę, bardzo ładny. A po komunii dołożyłam się do zakupu za otrzymane pieniądze, których było za mało na wymarzony prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: prezenty na komunię 11.03.08, 15:21 Jeśli dobrze zrozumiałam autorkę wątku to chodzi o prezent komunijny dla swojego dziecka? Tak, mój synek idzie w tym roku do Komunii i dostanie od nas prezent, będzie to prezent skladkowy od nas i dziadków-komputer. Dostanie go jakieś dwa tygodnie przed Komunią, tak postanowiliśmy, żeby zdążył ochłonąć i w Dniu Komunii skupił się na przeżyciu Sakramentu, a nie czekaniu na prezenty. W Dniu Komunii dostanie jeszcze piękną Biblię dla dzieci i medalik. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: prezenty na komunię 11.03.08, 23:40 Ja planuje kupić chrzesniakowi fajny kompas + altas geograficzny z desykacją w stylu: zeby przez ściezki życia prowadził go Bóg i zawsze znalazl drogę do domu. Łancuszek z medalikiem i biblie dostał z okazji chrztu, wiec nie ma sensu powielac. Odpowiedz Link Zgłoś