ewelina186.1 25.03.08, 11:43 witam chciałabym kupić plecak do pierwszej klasy dla mojej córeczki. gdzie go najlepiej zakupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ib_k Re: zakup plecaka 25.03.08, 13:35 W sklepie, na bazarze, przez internet, w sklepach z rzeczami używanymi, itp Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina186.1 Re: zakup plecaka 26.03.08, 09:27 jasne można kupić na bazarze tylko chodzi mi o to żeby ten plecak jej posłużył na dłużej i żeby nie kupować co roku plecaka! i czy lepszy jest usztywniany czy nie? i jakiej firmy najlepiej?? koleżanka podala mi stronę internetową www.topgal-plecaki.pl z której ona sama dla swojego dziecka zamawiała plecak i podobno jest bardzo zadowolona mówi że ma wiele komór że jest bardzo solidnie uszyty i wygodny. chyba sama sie zdecyduje bo maja naprawdę bardzo ciekawe kolekcje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: zakup plecaka 27.03.08, 12:11 Też jestem na tym etapie. Słyszałam o top gal,ale jeszcze słyszałm o Step by Step firmy Hama,podobno świetne. Ja raczej skłaniam sie ku tej drugiej firmie.Z tego co wiem jak mnie też kiedyś na forum uświadamiano,to plecak musi być usztywniany i dobrze wyprofilowany. Widziałam też z firmy Hama i Herlitz plecaki i tornistry w Smyku,ale to było w wakacje letnie,teraz to nie sezon na to.Ale możesz sobie chociaz w internecie popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś