bejbi76 27.03.08, 20:40 zy mozna tam kupic takie naklejki na sciane do pokoju dla dziecka i do salonu do ozdobienia scian.Nie moge tego znalezc na stronie ikei. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_sama Re: Ikea -naklejki 27.03.08, 21:12 tutaj masz do salonu, nazywają się SLÄTTHULT www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeamsSearch?storeId=19&langId=-27&catalogId=11001&searchType=product&pageNumber=-1&orderBy=score&category=%23%7EProducts&query=dekoracja+%C5%9Bcienna może jeszcze mają takie z bambusami, ale na www ich nie ma naklejek ściennych do pokoju dziecięcego także nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Ikea -naklejki 28.03.08, 10:10 Ikea robi tylko "dorosłe" naklejki na ścianę. Ja mam maki i są super. Do pokoju synka kupowałam na allegro z bobem budowniczym, ale były też inne postacie z bajek. Ten sprzedawca na allegro ma duży wybór naklejek: www.allegro.pl/show_user.php?uid=8909574 Kupowałam jeszcze w sklepie internetowym naklejki z koparkami: www.beautifulhome.pl/?page=shop&run=list Odpowiedz Link Zgłoś
mietowy_kot Re: Ikea -naklejki 25.04.08, 20:33 naklejki do pokoi dziecięcych: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2411932 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ikea -naklejki 25.04.08, 20:41 Te nalejki też wyglądają przyjemnie www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4007809&gr_id=17278&p=1 Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Ikea -naklejki 25.04.08, 21:31 A ja miałam naklejki dziecięce na ścianę z Ikea. Były wzory ze zwierzętami ( lisek, wydra, sowa, ślady łapek....juz nie pamiętam, bo to na poprzednim mieszkaniu jeszcze) ale pasowały do całej serii pudełek, zasłonek, zabawek. Nie wiem, czy teraz Ikea ma naklejki do nowych serii zabawek i przedmiotów do dziecięcego pokoju, ale jakieś 3 lata temu na pewno były. Jednak na allegro znacznie większy wybór! Odpowiedz Link Zgłoś