sniezkabiala 06.04.08, 01:04 O taki: allegro.pl/item335735089_rower_jezdzik_do_nauki_jazdy_drewno_nowy.html Jak sie sprawdza? Czy bedzie dobry dla dziecka o wzroscie 96cm? Czy to dobra cena? Bardzo prosze o wszelkie opinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Rowerek biegowy TCM - czy znacie? 07.04.08, 10:03 ja sobie nie wybrażam mojego trzylatka na takim rowerze ale czytałam że mamy chwalą sobie taki rower (czy to jest w ogóle rower?). Jak sobie maluch daje radę bez bocznych kółek- nie wiem. No i nie ma frajdy z pedałowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Rowerek biegowy TCM - czy znacie? 07.04.08, 13:10 Ale jaka frajda jest z samodzielnego odpychania sie, zlezdzania z gorki z nogami przy kierownicy itd. Tez mam 3-latka i na kazdy spacer zabiera taki rowerek (akurat nie drewniany, ale rownie lekki). Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Rowerek biegowy TCM - czy znacie? 07.04.08, 13:23 mmala6 napisała: > ja sobie nie wybrażam mojego trzylatka na takim rowerze ale czytałam > że mamy chwalą sobie taki rower (czy to jest w ogóle rower?). Jak > sobie maluch daje radę bez bocznych kółek- nie wiem. No i nie ma > frajdy z pedałowania.... > Bo to nie chodzi o frajdę z pedałowania, rowerek ma służyć do nauki utrzymania równowagi aby potem nie kupować roweru z bocznymi kółkami. U nas moda na takie rowerki chyba jeszcze nie doszła- dzieciaki w Holandii, Niemczech pomykają jak burza na tego typu pojazdach. Do poczytania: www.joozek.pl/info.php Kupiłam na zajączka..tylko muszę poczekać bo córka ma ok 86 cm i brakuje jej ok 3-4 cm czyli Twój syn powinien sobie poradzić z jazdą. Nasz jest taki: www.allegro.pl/item340486975_rowerek_drewniany_jezdzik_.html Zawsze marzyłam żeby takie ustrojstwo kupić, syn nie miał okazji to teraz córka będzie spełniała mamy widzimisię Moja córka wchodzi na to sama i chce być już wożonaMa niecałe 2 lata. Do TCM również się przymierzałam ale w Lidlu kupiliśmy ten po bardzo okazyjnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
joven Re: Rowerek biegowy TCM - czy znacie? 08.04.08, 18:11 My kupiliśmy nie drewniany z regulowanym siodełkiem. I własnie testujemy która pozycja będzie najlepsza. Niestety ten nasz jest trochę cięższy (wazy 5 kg), ale zupełnie to nikomu nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
sniezkabiala Re: Rowerek biegowy TCM - czy znacie? 08.04.08, 18:50 Dzieki Kupilam, zobaczymy. Mnie sie wlasnie te drewniane podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś