novinka1 25.04.08, 12:30 Czy ktoras z Was kupowala cos w tym sklepie? Maja tez swoj sklep internetowy. Ceny wydaja sie znosne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: P.H. Paulina Falenica 25.04.08, 12:42 Kupowałam (przez Allegro) łóżeczko z materacem, rożek, laktator, zestaw butelek i jeszcze jakieś rzeczy do wyprawki. Byłam bardzo zadowolona (miły kontakt, szybka, dobrze zapakowana przesyłka kurierem). Było to 1,5 roku temu więc nie wiem jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek1 Re: P.H. Paulina Falenica 25.04.08, 12:43 Ja kupowałam, chyba nawet przez allegro, także firma ok. To było dwa lata temu i cena łózeczka z materacem była naprawde niska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dusia00 Re: P.H. Paulina Falenica 25.04.08, 12:58 Ja też kupowałam krzesełko do karmienia i nocnik-wszytko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
olivya Re: P.H. Paulina Falenica 25.04.08, 13:15 ja kupowalam u nich w sklepie krzeselko do karmienia i wozek. wybor bardzo duzy i przystepne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: P.H. Paulina Falenica 25.04.08, 14:47 Potwierdzam - prawie same dobre doświadczenia. Przede wszystkim super zaopatrzenie. Ceny bardzo przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś