negruzca 29.04.08, 15:09 Prosbe o pomoc, za kilka tygodni moj synek kończy roczek i wiele osób pyta sie mnie co maja kupic mu na urodziny. I tutaj pojawil sie problem. Prosze o podpowiedz: fajne, ciekawe prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selgross Re: prezenty na 1 urodziny 29.04.08, 15:17 moj mały dostał to co było w tej chwili mu najbardziej potrzebne, spacerowke, fotelik samochodowy, ciuszki, i oczywiscie buciki by mu sie lekko szlo przez zycie i slodycze by zycie mial slodkie.pozdrawiam.mama Dawidka Odpowiedz Link Zgłoś
adrianeczek2702 Re: prezenty na 1 urodziny 29.04.08, 15:48 Mój synek dostał np rowerek, zestaw klocków, wielki samochód który uwielbia pchać, szczeniaczka uczniaczka, grająca gitare. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: prezenty na 1 urodziny 29.04.08, 15:51 DZiadkowie dali pieniądze (zbieraliśmy na nowy fotelik),chrzestna Dostała jeszcze lalkę,która płacze i mówi "mama", "tata", książeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: prezenty na 1 urodziny 29.04.08, 16:57 Moja córeczka także dostała na roczek szczeniaczka uczniaczka, ale zaczęła się nim bawić dopiero po kilku tygodniach. Najlepszym prezentem była farma z fisher price, do tej pory sie nią bawi, a ma już prawie 2 latka. Fajnym prezentem był też rowerek i kucyk pony z akcesoriami. Odpowiedz Link Zgłoś
asia875 Re: prezenty na 1 urodziny 29.04.08, 19:29 piłke,klocki,ksiazeczki,ciuszki,lalke mówiącą,zabawki do kapieli do piasku,wozek-parasolke,a od nas,rowerek trzykołowy i wozek dla lalki, no i kinderbal;] Odpowiedz Link Zgłoś