atena08 20.05.08, 08:22 za 3 tygodniewybieramy siez mężem na urlop, chciałabym kupić jakiś ładny kostium kąpielowy, macie może jakiś pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia28b Re: kostium kąpielowy 20.05.08, 10:13 to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie w jakim fasonie będziesz się dobrze czuła. ja praktycznie przez całą ciążę zakładałam dwuczęściowy strój, moja przyjaciółka w ostatnich "najcięższych" tygodniach miała strój jednoczęściowy - całościowy. Mussisz tylko pamiętać, żeby miseczka o ile jest usztywniana czy tylko na fiszbinie musi być dostatecznie duża, żeby pasowała na biust, który w ciąży też się zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
0grzybka1 Re: kostium kąpielowy 20.05.08, 11:31 W 7 miesiącu byłam nad morzem. Kostium jednoczęśiowy + pareo. Urlop bardzo udany. Odpowiedz Link Zgłoś
nadine-femme Re: kostium kąpielowy 26.05.08, 14:34 Witam, polecam konstiumy kąpielowe na okres ciąży ANITA, bo są świetne wykonane, funkcjonalne i ładne. Znaleść je można w kilku sklepach internetowych np. www.nadine-femme.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: kostium kąpielowy 26.05.08, 15:24 Czytam i czytam i....skąd wiecie, że Atena jest w ciąży??? Odpowiedz Link Zgłoś
dtz cieszę się, że nie ja jedna bo zgłupiałam 27.05.08, 12:50 Calzedonia - mega wybór Odpowiedz Link Zgłoś