anbete 21.05.25, 16:22 Czy czarny strój w złote łańcuchy jest jeszcze ok aby pokazać się wsród ludzi czy przeżytek? Kupiłam go w pepco jakieś 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Porada modowa - strój kąpielowy 21.05.25, 18:06 Przeżytek to oglądać się na innych. Noś swoje Pepco jak D&G. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Porada modowa - strój kąpielowy 21.05.25, 21:55 bene_gesserit napisa�a: > Przeżytek to oglądać się na innych. Noś swoje Pepco jak D&G. > Boskie..żeby wszyscy mieli takie podejście 😍🕶👙 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Porada modowa - strój kąpielowy 22.05.25, 05:19 beata985 napisa�a: > bene_gesserit napisa�a: > > > Przeżytek to oglądać się na innych. Noś swoje Pepco jak D&G. > > > > Boskie..żeby wszyscy mieli takie podejście 😍🕶👙 > > Sadze, ze maja Na plazy nikt nie wyglada na specjalnie nastaranego Ludzie nosza,.co chca i maja wywalone jak wygladaja. To nie instagram Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Porada modowa - strój kąpielowy 21.05.25, 18:10 Odpowiem standardowo, wrzuć fotę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Porada modowa - strój kąpielowy 21.05.25, 18:12 Fota, zlote lancuchy moga wygladac swietnie, a moga byc beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Porada modowa - strój kąpielowy 21.05.25, 18:13 A 4 lata temu takie były modne? Bo jak nie, to wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Porada modowa - strój kąpielowy 22.05.25, 10:20 Jak w Pepco to niemodne już w chwili zakupu. Teraz proponują jakieś liście palm, niemodne od paru lat. Sama kupiłam parę lat temu w outlecie - czyli też niemodną w chwili zakupu - sukienkę Liu Jo w jakieś takie liście, kwiaty i owoce i będę ją dzielnie nosić ze świadomością, że mi cudnie, wygodnie i niemodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Porada modowa - strój kąpielowy 22.05.25, 09:58 a jak sie w nim czujesz? dobrze lezy? w ogole nie umiem sobie wyobrazic tych zlotych lancuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Porada modowa - strój kąpielowy 22.05.25, 13:06 Pewnie coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Porada modowa - strój kąpielowy 22.05.25, 13:23 Ematka nic nie kupuje w Pepco. Odpowiedz Link Zgłoś