minkapinka 09.07.08, 12:01 byłyscie? widziałyscie? Ostatnio kurtke zimową kupowałam w połowie sierpnia i kupiłam ostatnią w Warszawie w rozmiarze córki. Musi byc Benetton, zadna inna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 09.07.08, 13:31 Będę na zakupach w sobotę, to sprawdzę przy okazji czy juz maja kurtki zimowe. A tak przy okazji, jakie sa w Benettonie ceny zimowych kurtek (nie płaszczyków) - interesuje mnie rozmiar 116 lub 122 (na 6-latkę). Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 09.07.08, 13:45 Dzieki. My kupujemy zawsze puchowe płaszczyki - cena 250 zł, kurtki w zeszłym roku były chyba od 179 zł. Płaszczyki sa gigantyczne - córka do tej pory chodziła w płaszczu na 4 lata, a miała 120 cm wzrostu W tym roku kupię S na 120 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 09.07.08, 13:55 Kurczę, mam troche ubran z benettona w rozm. S i sa ciagle za duże na moja chudzinkę. Mam nadzieje, ze wystepuja tez w mniejszych rozmiarach? Czy te kurtki sa bardzo puchate? Nie sa sztywne? W ostatnich dwóch latach kupowałam kurtki puchowe Gap, ale w rozmiarówce do 5T - one są cienkie i wygodne, a ciepłe, chociaz ostatniej zimy trudno sie bylo o tym przekonać. Te w wiekszej rozmiarowce juz mniej mi sie podobają i są o kilkadziesiąt $ droższe, więc szukam jakiejś alternatywy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 09.07.08, 15:17 Zosia nosi bluzki Benettona w rozmiarze M, a nawet ma jedną L, a płaszczyk muszę kupic S. Moim zdaniem kurtki Benettona sa duzo lepsze od Gapa (a Gapa tez mamy) - sa lzejsze, miękkie, puch nie wychodzi, świetnie się piorą, materiał bardzo trwały - córka zjezdzala na pupie w tym płaszczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 09.07.08, 17:56 Dzieki, w taki razie będę szukała i dla swojej pierworodnej Co prawda cenowo wychodzi drożej, bo np. przy zeszlorocznym kursie dolara za komplet Gap kurtka + spodnie płaciłam chyba z 200zl, ale nie wiem, czy teraz jeszcze bym cos wybrala z tej większej romiarówki, od 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 09.07.08, 18:43 Przed chwilą byłam w Benettonie w Galerii Mokotów i kurtek zimowych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 09.07.08, 18:55 Minkapinka, jak już gdzieś te kurtki przydybiesz to daj znać. Z nowej kolekcji na razie sa bluzeczki bawełniane z długim rękawem i jakieś bluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 11.07.08, 11:25 Kupiłam dzisiaj płaszczyk puchowy w GM. One są jeszcze nie wywieszone i są w magazynie ale ekspedientka przyniosła mi kilka sztuk z interesującego mnie rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_gruby_kot Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 11.07.08, 13:49 a wiesz moze czy sa juz puchowki dla chlopcow? Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 11.07.08, 15:12 Myślę że na pewno, tyle że też schowane w magazynie. Jak się ładnie uśmiechniesz to może Ci wyciągną Odpowiedz Link Zgłoś
stary_gruby_kot Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 11.07.08, 16:05 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 11.07.08, 17:16 A jakie kolory były tych płaszczyków z nowej kolekcji? Jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Jakie kolory tych płaszczyków???? 11.07.08, 18:36 cena 250 zł czy wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 12.07.08, 23:22 W Złotych tarasach dzisiaj zapytana przeze mnie pani nie miała zielonego pojęcia, kiedy będą mieli kurtki i płaszczyki zimowe. na razie króluje wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 13.07.08, 09:01 Jeżeli pasuje Wam Zara - to tam widziałam puchówki, dla chłopców po 79,90. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 13.07.08, 20:06 To było w Galerii Mokotów. Przyniosła mi czerwone i brazowe (podobno były różowe ale nawet nie chciałam oglądać), dwa modele (jeden 239 - taki z futerkiem dookola kaptura, drugi 309 - z futerkiem w kapturze), jeszcze byl jakis bladoniebieski ale go nawet nie wyciagalam z worka bo byl o rozmiar wiekszy niz chcialam). Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 17.07.08, 19:05 dzwoniłam dzisiaj do GM, w tej chwili sa kurtki jesienne, ale pani powiedziała mi, ze jak przyjde, to wyjmą mi z magazynu kurtki zimowe Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 23.07.08, 18:20 W GM jest tez sporo bluzeczek na długi rekawek cena 39 zł (jak na nich bardzo przystepna) Szare, fioletowe, w paseczki. z nadrukiem 49. Dla chłpca sa tez fajne bluzeczki z kapturem. Ta brazowa kurtka za 239 zł bardzo fajna ))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 07.08.08, 22:44 Byłam dzisiaj w Benettonie w Galerii Mokotów, kurtki nie kupilam, bo nie bylo rozmiaru, zdecydowałam sie na granatową, z paskiem w pasie, kaptur z futerkiem Dla dziewczynek były nastepujące kurtki: jesienne - ciemnoszare pikowane z cekinowym LOGo, ekspedientka mówiła, że ciesza się powodzeniem, ja bym takiej kurtki nie kupiła brazowe z paskiem - bardzo ładne flauszowe czarne i czerwowne - ładne, raczej do patrzenia fioletowe płaszcze flauszowe zimowe: brązowe dlugie puchowe plaszcze - wielkie i niezgrabne, suwak miały czarny... z paskiem w pasie, kapturem obszywanym futerkiem - brązowe (ładne), czerwone i granatowe. czarne puchowe w szary wzorek Były tez śliczne kurtki Sisley za 309 zł - w kolorze bakłażana i odblaskowym żółtym. Fajnie wygladają, ale sa niepraktyczne i nie mają kaptura (ale i tak mnie męczą) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 07.08.08, 22:58 byłam dzis w silesi i jakos nie rzuciły mi sie w oczy kurtki zomowe wogóle...chyba ze źle patrzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 08.08.08, 08:46 Byłam 2 dni temu w real w katowicach (były geant) i widziałam kurtki puchowa, brązowa i czerwone. Były tez sliczne flauszowe płaszczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 08.08.08, 12:05 Tez podobały mi się te płaszczyki flauszowe, ale moja córka w zeszłym roku założyła taki płaszczyk 2-3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton - czy sa juz kurtki zimowe dla dziec 08.08.08, 12:04 kurtki sa w magazynie, trzeba poprosić, zeby pokazali. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 a czy w kurtkach GAP 08.08.08, 12:22 dziecko nie jest spocone ? wierzch poliestrowy z tego co doczytałam, zawsze kupowałam Wójcika ale w tym roku chcę coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: a czy w kurtkach GAP 08.08.08, 13:46 nie jest spocone. Gap ma bardzo dobre kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś