mamakingi 09.07.08, 16:33 Czy kupowałyście jakieś ubrania dla siebie czy dziecka w internetowym sklepie next z uk?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dag_dag Re: Czy kupowałyście co kolwiek w tym sklepie?? 09.07.08, 17:18 Czy to jakas prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Czy kupowałyście co kolwiek w tym sklepie?? 09.07.08, 18:53 Oczywiscie, ze kupowalam i kupuje caly czas ) A o co dokladnie chcialas zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: padme73 10.07.08, 14:33 beata.londyn, podstałaś już nowy katalog? Jak tam wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: padme73 10.07.08, 14:45 hi hi, wlasnie przegladam jak na razie zachwycily mnie tylko ciuszki dla bobaskow, tzn dla dziewczynek bo w bobaskowych chlopcach to co zwykle... Dziewczynki 3 miesiace - 5 lat srednio, przyznam szczerze. Za duzo fioletow i ostrych rozow jak dla mnie. No ale zachwycila mnie jedna kurteczka, jako ze uwielbiam zielen Lekko blyszczaca , z kolnierzykiem (kapturek w srodku) bez ozdobek. W stylu bomber jacket, przesliczna ... ale jeszcze musze ja zobaczyc "na zywo" Oprocz fioletu i liliowego jest tez duzo czerwieni, szarego. Dział małych dziewczynek bez zachwytow, przegladam dalej... Katalog dostalam dopiero dzis rano Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: padme73 10.07.08, 15:17 > Dział małych dziewczynek bez zachwytow, przegladam dalej... Katalog > dostalam dopiero dzis rano Przeglądaj, przeglądaj... Szczerze zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: 10.07.08, 19:03 Proszę zdradzić też tajemnicę co jest dla chłopców w przedziale 3 miesiące - 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Czy kupowałyście co kolwiek w tym sklepie?? 10.07.08, 19:16 Jest juz kolekcja jesienna w internecie: www.next.co.uk/shopping/children/?pos=startAga Odpowiedz Link Zgłoś