beata1974 10.07.08, 11:00 dzwoniłam do sklepu i pani poinformowała że jest tylko 3 w cenie 2 i nie wie kiedy i czy w ogóle będzie 50/50 - więc czekamy dalej !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9-x-2 Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 10.07.08, 11:11 Tak, byłam kontrolnie i nie ma, nadal 3 w cenie 2, z tym że niektóre rzeczy sa tak przecenione, ze już jest -50 - 60, więc nie wiem, czy będzie większa obniżka Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 10.07.08, 12:29 O ile pamiętam najpierw zaczyna się promocja dla posiadaczy kart - dostają sms-a, a po dwóch dniach jest dopiero oficjalna akcja w sklepach. Na razie sms-a nie dostałam, więc pewnie nie załapię się na wyprzedaż, bo wyjeżdżam na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 10.07.08, 13:12 możliwe że będzie w przyszłym tygodniu - poczekamy zobaczymy ale ja nastawiam się jak dla mnie na zakupy w mexx tak jak w zeszłym roku bluzeczki po 19-29 zł spódniczki 29-59 bluzki koszulowe ok 40 zł już teraz widziała fajne kąski ale poczekam i wybiorę się w pierwszym tygodniu sierpnia przed urlopem - już teraz nabyłam spódniczkę za 39 zł i w diverse bluzeczke za 25 zł z 90 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 10.07.08, 13:38 Ze względu na mnie to chciałabym aby w kappahl wstrzymali się z promocjami jeszcze przez dwa tygodnie Najfajniejsze tiszerty kupiłam na wyprzedażach w Croop, za kazde wydane u nich 50 zł dostaje się jeszcze bon na 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 15.07.08, 20:39 Dziś zaczęła się obniżka 50/50, ale TYLKO na wybrane rzeczy. Oczywiście nabrałam rzeczy i pani przy kasie dopiero informuje że obniżka obowiązuje na rzeczy z doczepionym czerwonym kółkiem. Panie w sklepie też zdziwione są tą obniżką. Ostatecznie kupiłam tylko komplecik tuniczka i leginsy za 19,90. Odpowiedz Link Zgłoś
lilu5 Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 16.07.08, 00:07 Z tego co się orientuję to przecena 50% od już obnizonej ceny zawsze była tylko na rzeczy z doczepionym czerwonym kołkiem, a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 16.07.08, 08:20 dzięki za informację wybiorę się dziś po drodze ale tylko do jednego bo musę dziecku zamówić w centrum w sklepie ortopedycznym wkładki do kapci przedszkolnych - kiedyś też tak było że na początku były tylko niektóre przecenione potem tych kółek było coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 16.07.08, 23:13 w zeszłym tygodniu kupowałam już przecenione w promocji 3 za 2 - wyszło mnie taniej jak 50/50 Odpowiedz Link Zgłoś
nati76 50/50 w Kappahl od dziś w Poznaniu 17.07.08, 13:57 Byłam, ale nic ciekawego, zwłaszcza dla chłopców dolina, nic ciekawego, ale panie mówiły że może będą coś jeszcze dorzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: 50/50 w Kappahl od dziś 17.07.08, 14:02 Dostalam dzisiaj sms,że dla czlonkow Klubu Kappahl od dzisiaj do 20. 07 jest 50/50. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: 50/50 w Kappahl od dziś 17.07.08, 21:11 Wyprzedaże w Kapphal jakoś nigdy mnie nie porywały, ale dziś... hmmm... chyba jestem zadowolona Kupiłam kurtkę parkę dla chłopca za... 25 zł - wiosną kosztowła 119 (a widziałam jeszcze te, którymi wiosną tak zachwycała się Pia - dla dziewczynek: czerwone i zielone, z kapturami w groszki) koszulkę polo dla męża za niecałe 30 zł (przeceniona ze 129) spódnicę dla siebie za 50 zł (ze 149) tiszerty dla synka po 7,5-8 zł (przecenione z 30) koszulkę polo dla synka za 15 zł (wczesniej 40) dwupak bokserek dla synka za 10 zł (wczesniej 30zl), trójpak majteczek - tez za 10 zł i piżamkę dla synka za 15 zł Puściłam trochę grosza, ale ile zaoszczędziłam (trzeba to sobie jakoś zracjonalizować, prawda?) I jedna uwaga: dla dziewczynek było znacznie więcej rzeczy niż dla chłopcow przynajmniej we wro Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: 50/50 w Kappahl od dziś 17.07.08, 21:17 Też dostałam dziś smsa, że do 20.07 dla członków klubu obniżka 50/50 dotyczy wszystkich przecenionych rzeczy (również tych nieoznaczonych specjalną metką). Należy pokazać smsa przy kasie. Już skorzystałam kupując córce dwupak bluzeczek w pomarańczowo-różowych kolorach za niecałe 15 zł i spódniczkę dżinsową też za niecałe 15 (rozm. 128), dla siebie wybrałam dwie koszulki po 12,45 każda. Byłam w Magnolii i GD. Mam wrażenie, że w Magnolii jest lepszy wybór ubrań dla dorosłych a w GD dla dzieci. Jeszcze Bielany mnie kuszą Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: 50/50 w Kappahl od dziś 17.07.08, 22:27 Grabasik nie kuś Ja wlasnie w GD byłam. Synka obkupiłam, a dla siebie tylko jedną spódnicę wybrałam. W koszulkach nie chciało mi się grzebać, bo przy wieszakach i w przymierzalni ludzi było jak w sklepach za komuny A widziałaś jakies proste białe koszulki damskie? Potrzebuje czegos nieduzym dekoltem. W Tatuum są dośc fajne, ale to prawie golfy - wycięcie tylko na szyję, dekoltu zero Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: 50/50 w Kappahl od dziś 18.07.08, 07:14 W GD we Wrocławiu wystarczała karta klubowa. SMS-a nie chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: 50/50 w Kappahl od dziś 18.07.08, 14:06 kupowalam w GD - na gorze, pani prosila o pokazanie sms-a Odpowiedz Link Zgłoś
ywonkaa Re: 50/50 w Kappahl od dziś 18.07.08, 14:36 Ja w GD na dole, u tych chłopaków - wesołków Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: 50/50 w Kappahl od dziś 18.07.08, 14:43 Niestety takich zupełnie prostych białych koszulek nie widziałam. Jedna z koszulek, które kupiłam jest biała ale dekold ma dość głęboki i przy szyi wykończenie bawełnianą koronką. Dodatkowo były proste bluzki z długim rękawem ale delikatne ecru i też dekold miały dość głęboki w serek (50% z 29,90). Byłam na Bielanach ale wyszłam tylko z 2 parami skarpet dla siebie po 3,25 i rajtuzami dla córy po 4,49. W każdym wrocławskim KappAhlu musiałam pokazać smsa przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 a Pia... 17.07.08, 22:28 ..pewnie wcześniej z urlopu wróci, jak się dowie, że jednak jest 50/50 Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: a Pia... 18.07.08, 00:12 a ja nie dostałam sms buuuuuuuuuuu faktycznie trzeba go przy kasie pokazywać czy wystarczy karta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: a Pia... 19.07.08, 18:03 Z urlopu nie wrócę, choć mnie nieźle nosi, od kiedy dostałam sms-a. Ale wysłałam siostrę oraz sąsiadkę i kupiły dla mojej córki na przyszły rok trzy tiszrty (w palmy, ufoludki i fioletowy), sukienkę- polówkę czerwoną z Myszką Minnie, szorty frotte różowe i różowe oraz czerwone bojówki. A ja idę się dalej wczasować Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Forum Gliwice 18.07.08, 07:26 powiem szczerze dosc nędznie, kupilam dziewczynom po 1 parze rajstop i starszej skarpetki z ubrań nie bylo nic ciekawego ale były śliczne berety z nowej kolekcji ,ażurowe z podszewką, z przodu delikatna kokardka, kolor - jasny delikatny róż, no po prostu cudo, oczywiscie kupilam cena ok 22 zł/szt Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Trójmiasto 18.07.08, 08:32 byłam w Rumi dla siebie spódniczka za 30 zł z 129, dla Huberta piżama za 15 i koszula z napisami na plecach za 15 z 45, Alicja ciuchy głównie na przyszły sezon czyli rozm 92 - to getry za 4,95 z 14,90, komplecik bluzeczka z leggisami za 9,95 z 50 czy nawet 60 zł, 2 pak bluzeczek za 15 zł, do kompletu do leggisów capri do tego założy dzinsową spódniczkę i panna wystrojona. Mam zamiar jeszcze dziś się wybrać ale to będzie dość trudne i męczące bo muszę moją dwójkę zabrać ze sobą - dziadkowie odmówili dzisiejszej współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Trójmiasto 18.07.08, 13:42 Mam prośbę czy któraś z mam przesłaby mi tego smsa ?? Proszę o kontakt kinas2@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
nesia82 Re: Trójmiasto 18.07.08, 21:29 kinaz a masz jeszcze tego smsa?albo ktos inny czy moze sie podzielic?poprosze o kontakt na nesia82@op.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
cacharel Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 18.07.08, 22:02 poratujcie mnie SMS-em na numer 602525972 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ A do kiedy ta promocja? 19.07.08, 18:05 Możecie się dowiedzieć do kiedy trwa 50/50? Czy 27.07. jeszcze się załapię? Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: A do kiedy ta promocja? 19.07.08, 18:22 W smsie napisali że do 20 lipca. Byłam jeszcze dzisiaj, pustki straszne już. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: A do kiedy ta promocja? 19.07.08, 22:37 a ja to się chyba cieszę, że tylko do jutra jest 50/50 dziś pojechałam do Magnolii. Efekt? Spódnica i koszulka - dla mnie, koszulka dla męża, koszulka i fajne spodnie dla synka Konto wyczyszczone do cna Pani w kasie mówiła, że pewnie niedługo dostanę sms-a o kolejnej promocji (szczegółów jednak nie zdradziła) Te wyprzedaże to choroba Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: A do kiedy ta promocja? 20.07.08, 14:28 Do 20 lipca trwa 50/50 za okazaniem sms-ów, później ma być dla wszystkich - czyli i tych, którzy nie mają kart klienta. Dajcie znać do kiedy trwa cała akcja 50/50? Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: A do kiedy ta promocja? 21.07.08, 08:06 tę kartę to ma teraz chyba każdy więc jak kogoś coś w tym sklepie interesuje to to kupuje - w trójmieście wykupione wszystko co można by było kupić ciekawego na wieszakach pojedyńcze sztuki spodni koszulek dziecięcych a to co pozotało to małe rozmiary do 80 i te rzeczy których cena trochę wyższa jeśli nawet połowa od przeceny to 50 zł to już nie rewelacja - ja dzinsowe rybaczki dla siebie nabyłam za 20 zł. Łącznie wymiecione. Przez tydzień ogólnej przeceny 50/50 dla wszystkich to niewiele zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: A do kiedy ta promocja? 21.07.08, 11:39 Dlatego skrycie liczę, że będą coś na wyprzedaż dodawali. W końcu kolekcje letnie są cały czas w sprzedaży, więc kiedyś ich resztki zostaną przecenione. Nie pamiętam już, ale wydaje mi się, że w sierpniu czy wrześniu kupowałam jeszcze letnie rzeczy na wyprzedaży w KappAhl. Na pewno stroje kąpielowe, bo potrzebne nam były na basen w II połowie września. Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: A do kiedy ta promocja? 21.07.08, 20:55 Bylam dzis w gdynskim Klifie. Kupilam synowi bluzke bez rekawkow za 8 zl i komplet krotkich spodenki i bluzeczka za 17 zl. Dla dziewczynek i doroslych nedza. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: A do kiedy ta promocja? 21.07.08, 21:33 Byłam dziś w Magnolii i na wieszkach z przecenami już tak jakoś biednie, nic nie dołożone. Dobrze że parę dni temu obkupiłam córy. A dziś widziałam jak dziewczyna metkuje zniżkę 50 % wszystkie stroje kąpielowe. Niestety one jakieś takie małe - na moją córkę która ma 118 cm , strój dwuczęściowy w rozmiarze 122/128 okazał się za ciasny w "biuście" , a należy ona raczej do szczupłych ... Odpowiedz Link Zgłoś
uwielbiam_pizze Re: A do kiedy ta promocja? 25.07.08, 13:53 w łódzkim dołożyli wczoraj, stare 50/50 są faktycznie dla wszystkich, ale mało zostało, ja czekam teraz na 50/50 z tej nowej przeceny bo niektóre ciuszki b.fajne i dla mnie i dla mojej Małej, ale ekspendientki nie umiały powiedzieć czy coś będzie i kiedy, jakiś sms np.... mmmmmm, ja i tak oczywiście coś kupiłam, faktycznie lepiej żeby już się to skończyło bo uzależniłam się od tego sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: A do kiedy ta promocja? 25.07.08, 21:29 U nas duużo 50/50-byłam godzine temu,ale tylko przeleciałam, bo nIC JUŻ NIE KUPUJĘ!!!!!!! W każdym razie ciuchów dużo,ceny super,naprawdę mozna coś wybrać,bo jak byłam w tym tygodniu to już nic ciekawego nie było,a teraz znowu sporo rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: A do kiedy ta promocja? 25.07.08, 22:01 w Manufakturze byłaś czy w Galerii Łódzkiej? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: 50/50 w kappahl na pewno nie od 10 lipca 26.07.08, 22:05 W Arkadii niestety obnizką 50/50 nie sa objete ubrania dziecięce, przynajmniej dzisiaj (tylko damskie i bielizna) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Byłam dzisiaj i .... 29.07.08, 15:38 stwierdzam, że dla dzieci w GD jest prawdziwe Eldorado. Mnóstwo ciuszków, do tego podowieszali nowe rzeczy (przy mnie metkowali). Od dzisiaj znowu obowiązuje 50/50 na wszystkie przecenione rzeczy. Najmniej niestety ubrań jest dla najstarszych dziewczynek. Dla maluszków i średniaków multum, w tym wiele dodatków (warto zobaczyć takze czapki jesienno-zimowe). Tak na oko to wydaje mi się, ze jest ok 10 wielkich, obrotowych wieszaków z dziecięcymi przecenami. Warto tez pomyszkować po całym sklepie, bo pomarańczowe metki są na strojach kąpielowych, bieliźnie, skarpetkach, rajstopach, itd, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
uwielbiam_pizze Re: a jak w Łodzi? Galeria i Manufaktura? nt. 29.07.08, 19:16 ja wróciłam z Manufaktury i bardzo atrakcyjnie to wygląda, zakupiłam upatrzone ciuchy dla córki w rozmiarze 110/116, m.in. bluzeczki z krótkim rękawkiem po 15 zł (po obniżce 50/50), komplety na lato - spodenki + bluzka bez rękawków 15 zł, krótkie spodenki z jakimis tam bajerkami hafcikami 15 zł, komplety bieliźniane majteczki we wzorki + koszulka niecałe 9 zł, dla siebie niestety też znowu kupiłam , przedział cenowy bluzek 20-30 zł, sweterki damskie były po 20 zł, wieszaki pełne, ale ludzi też już było sporo o 16, ja wolę Manufakturę bo jakoś na wyprzedażach to tam zawsze więcej, tak przynajmniej mi się wydaje, w Galerii jeszcze nic w KappAhl nie kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Byłam dzisiaj i .... 29.07.08, 22:35 To chyba wszystko z Warszawy do Wrocławia wywieżli, bo w Arkadii nic ciekawego i w zasadzie to samo, co od początku miesiąca wisialo jeszcze w sobotę. Dzisiaj doatałam snms-a o obnizce 50/50 na cały asortyment, pewnie zajrzę w czwartek, ale np. w sobotę z trudem wygrzebałam jakieś majtki i skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Kraków 30.07.08, 00:16 Byłam dzisiaj i jest spory wybór. Patrzyłam tylko na dziewczynki 98/104. Kupiłam kilka naprawde fajnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 wro 30.07.08, 13:25 a ja muszę na odwyk wczoraj dostałam sms-a akurat kiedy byłam w poblizu sklepu na Bielanach... nie mogłam nie wejść! I znowu nakupiłam synkowi ciuchów (za pożyczoną kasę!!!). Ech, trza mi z tego się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Trójmiasto 30.07.08, 13:47 ja wybieram się dzisiaj bo wczoraj nie mogłam byliśmy z mężem umówieni na grila korciło mnie bardzo ale nie dalam rady - dziś zabieram młodsze dziecię aby babci za dużo już nie przeszkadzało i pojadę - może też bedę musiała na odwyk - zobaczymy - w zależności co pojawiło się nowego dla rocznej dziewczynki i 5 letniego chlopca Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Trójmiasto do beaty 30.07.08, 15:58 Byłam dzisiaj w porcie rumia i tam pustki nic nie dowiesili niestety. W sobote to się nieźle obłowiłam, dziś tylko wyszperałam dwupak koszulek dla małej na przyszły rok za 12 zł. Ja też muszę na odwyk ale za to mała ma wyprawkę na przyszłe lato Odpowiedz Link Zgłoś
borys77 Forum Gliwice 30.07.08, 20:49 jesli chodzi o Gliwice to warto pojechać bo jest w czym wybierać i naprawde ładne rzeczy sa -ja już obkupiłam chłopaków swoich i gdyby nie to że nie mam miejsca to jeszcze bym coś kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Wawa-ktory sklep najlepiej zaopatrzony? 30.07.08, 21:28 tak na przyszlosc pytam. Wg mnie Wola Park kiepski, Arkadia w miare ok, najbardziej lubilam Klif. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 No to sie chwalę... :) 30.07.08, 23:35 Jakoś tak wyszło, że kupiłam prawie same czerwone rzeczy i to z dodatkiem serduszek, a co tam w końcu mam dziewczynkę No więc tak: sześć par mejteczek (2 komplety) w biało- czerwone serduszka, koszulka nocna z długim rękawem też w biało-czerwone seruszka, czerwone rybaczki ( z takiego cienkiego jeansu), czerwona tunika w białe kółka z naszyta na dole małą Myszką Miki, sukienko- tunika (sztuk 2) takie fajne w stylu retro jedna kolorowa w różnej wielkości kółka a druga brązowa w fioletowe kropeczki, komplet dwóch koszulek bez rękawów (jedna biała z aplikacją a druga w czarno-białe paseczki), legginsy brązowe. I za to wszystko zapłaciłam ok 120 zł. Normalnie wydałabym pewnie na to z 300. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 do kinas3 31.07.08, 08:23 ja byłam w klifie i damskich to kicha- załapałam się na początku na spódniczkę dzinsową za 30 zl i rybaczki dzinsowe która jako ostatnią pare w klifie nabyłam za 20 zł a w rumi były w normalnej cenie nieprzecenione za 149 zł aż się zdziwiłam że tych spodni tam nie było na przecenie, męskich nie zerkałam, dzieci bryndza dla małej nabyłam tylko 2-pak koszulek za 12,45 - może to ten sam co Ty - jedna cała różowa z błyszczącą aplikacją z przodu dróga to w paski biało różowe obie na ramiączkach. ja mam tylko rozmiar 86/92 Odpowiedz Link Zgłoś