maja1504 25.07.08, 13:58 Czy już jest? Ma ktoś informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izryn Re: next złote tarasy - przecena 25.07.08, 14:37 Na razie wygląda na to że się kończy. Byłam jakieś 3-4 tyg temu było dużo rzeczy przecenionych, ale nie z kolekcji letniej. Wczoraj smętne resztki na 1-2 wieszakach. Kolekcja letnia wisi w starych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
iwmar_1 Re: next złote tarasy - przecena 26.07.08, 00:38 byłam dzisiaj i wszędzie były karteczki-"od dziś jeszcze niższe ceny" i panie chodziły z metkownicami i zmieniały ceny Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: next złote tarasy - przecena 26.07.08, 22:08 Byłam dzisiaj, wreszcie poprzeceniali rzeczy z najnowszej kolekcji. Przeceny niby -50%, ale na moje oko to co najwyzej 30%. Ja tam nic nie kupiłam, tradycyjnie najwięcej jest ciuszków dla maluchów, ja szukałam na 6-7 lat i nie znalazłam nic wartego kupienia. Cały czas naklejają metki z nowymi cenami, a swoja drogą to jakos tak bez ladu i składu to wszystko u nich, dzisiaj byłam świadkiem, jak panie sie dłuuugo zastanawiały, gdzie postawić wieszak z ubraniami, a potem pieczołowicie przewieszali ubranka z jednego wieszaka na drugi... Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: next złote tarasy - przecena 26.07.08, 22:14 agni nie zwrocilas moze uwagi na kurteczki czy byly jakies fajne na 98 cm na dziewczynke i na 68-74 dla chlopca? Odpowiedz Link Zgłoś
fiorentina-due Re: next złote tarasy - przecena 26.07.08, 22:36 Wprawdzie pytanie nie było skierowane do mnie, ale mam nadzieję, że mogę na nie odpowiedzieć. Kurtek dla dziewczynek na ten rozmiar nie było (tak naprawdę to chyba nie było żadnych), dla chłopców - nie patrzyłam. Mam jednak wrażnie, że wyprzedaż dopiero się rozkręca, bo tak jak pisała Agnii panie dopiero próbują ogarnąć chaos i ustalić co gdzie ma wisieć. Ogólnie na kolana mnie nie powaliło, rzeczywiście jest to raczej 30%, a nie 50, co w sumie daje takie ceny jak w UK bez przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: next złote tarasy - przecena 27.07.08, 17:53 Byłam dzisiaj i kupiłam kilka rzeczy na 3,4 latka.Głównie spodenki po 20 i 39 zł.Kilka podkoszulek oraz dwa zestawy kamizelka z kapturem i podkoszulka po 39zł. Kurtki chłopięce były czarne lub granatowe prawie we wszystkich rozmiarach jednak nic szczególnego.Najwięcej było rzeczy dla maluszków. Większy wybór rzeczy w dobrych cenach było obok w mexie i tam kupiliśmy najwięcej Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś