nataliamackowiak 25.07.08, 20:13 Moja corka ma 3,5 roku, chce jej kupic laptopa do nauki literek, liczb itd; jakiej firmy polecanie? Z jakiego laptopoa jestescie Wy i Wasze dzieci zadowolone? Piszcie tez ceny; dziekuje; Natalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdec Re: Laptop edukacyjny dla dzieci-jakiej firmy war 25.07.08, 23:18 Też mnie to inetersuje, oglądałam FP (ok. 160 zł), w poniedziałek wybieram się sklepu, to napiszę, jak mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: Laptop edukacyjny dla dzieci-jakiej firmy war 26.07.08, 00:14 Moja coreczka ma laptopa z Puchatkiem i bardzo go sobie chwalimy. Na tym forum te dwa laptopy sa glownie polecane. Bylo juz wiele dyskusji na temat ktory z nich jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 puchatek? 26.07.08, 10:07 a czy ta firma od puchatka produkuje z jakims obrazkiem bardziej chlopiecym?bo one sa tansze-na allegro ok 125zl.FP jednak drozszy Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Może ktoś porównywał te 2 laptopy? 26.07.08, 12:28 Jeśli ktoś może napisać, czym się różnią te 2 laptopy - z puchatkiem i FP, będę bardzo wdzięczna - planuję kupić cos takiego dla córci, a nie mam fizycznego dostępu do obydwu modeli Odpowiedz Link Zgłoś
r0sie Re: Laptop FP z laptop z Puchatkiem 26.07.08, 23:18 polecam wyszukiwarke na tym forum wystarczy wpisac laptop lub nazwe jednego z nich pamietam ze szczegolnie przed dniem dziecka czy bozym narodzeniem duzo bylo watkow na ten temat w prawie kazdym z nich dyskusja - ktory lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
sdec FP a Disney 28.07.08, 14:47 Oglądałam dziś laptop FP, jest porządnie wykonany, ma chyba 4 funkcje, nauka literek, szukanie literek, piosenki i gry. Synek (3l.) był ze mną, jednak nie za bardzo się nim interesował, może dlatego, że było mnóstwo innych zabawek w sklepie. Oglądałam też (be otwierania) laptop Disney z Puchatkiem, teraz już nie wiem, który jest fajniejszy. Co prawda tego drugiego nie testowałam, ale z opisu na pudełku wygląda na ciekawszy, ma więcej funkcji, ma również cyferki, FP chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Do Nataliamackowiak 30.07.08, 21:59 Czy wybrała już Pani laptop? Ja mam dylemat, pod względem funkcji zdecydowanie Puchatek, ale ma wg mnie fatalny wyświetlacz. Trzeba patrzeć pod odpowiednim kątem, żeby widzieć, co się na nim wyświetla. W FP nie ma takiego problemu, gdyż jest ekran podświetlany, ale funkcje takie sobie. Ceny w sklepie podobne, znalazałam sklepy, gdzie Puchatek najtaniej kosztuje 147 zł, zaś FP 158 zł, to niewielka różnica. Chyba, żeby znaleźć sklep (poza Allegro), gdzie Puchatek jest tańszy, w grudniu (jak pisano na forum), Puchatek w którymś hipermarkecie kosztował 108 zł, ale byłam w kilku i w ogóle nie było w żadnym Puchatka, tylko FP. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: Laptop edukacyjny dla dzieci-jakiej firmy war 30.07.08, 23:35 Moja corka ma Puchatkowy,bo kocha Kubusia najbardziej na swiecie.Ogladalam,przed zakupem wiele laptopow i tylko 2 byly warte uwagi- Puchatkowy i FP.Puchatkowy ma wiecej funkcji,a FP ma podswietlany wyswietlacz,za to funkcji mniej.Zdecydowalam sie na Puchatkowy,bo jak pisalam milosc wielka i funkcji wiecej i ciekawsze,a kontrast wyswietlacza mozna ustawic i lepiej widac. Odpowiedz Link Zgłoś