sdec 27.07.08, 13:18 Czy na taką książeczkę rymowankę nie jest za duży 3-latek? www.allegro.pl/item406495610_mz_ksiazeczka_rymowanka_fisher_price.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamachlopca1 Re: Książeczka - rymowanka FP - warto? 27.07.08, 16:07 wg mnie to dla rocznego dziecka.dla 3-latka sa juz ciekawsze zabawki FP-kalkulator, zegar czy laptop Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Książeczka - rymowanka FP - warto? 27.07.08, 22:36 W ogóle nie warto kupowac tej ksiązeczki, jesli nie chcesz słuchać grafomańskich tekstów dziwnie spiewanych (np. błędnie akcentowane wyeazy, naciągane rymy). Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: Książeczka - rymowanka FP - warto? 27.07.08, 23:22 Nie warto, lepiej kupic z FP robota Tobi od roku do 4 lat, kalkulator, telefon komorkowy, laptopa, lub zegarek do nauki godzin,a tak naprawde to najlepiej kupic dla 3 latka klocki Duplo. Jest to zabawka na dlugie godziny, a fisher na 5 minut, tak jest u nas, a mamy bardzo duzo zabawek z fishera a wlasciwie zadna nie jest jakos specjalnie lubiana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rena78 Re: Książeczka - rymowanka FP - warto? 28.07.08, 14:01 moja córka ma 1,5 roku zabawka już leży zapomniana 2,5 latek(siostrzeniec)był ostatnio nawet się nie zainteresował nią ogólnie była hitem jak mała miała 9-12 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Robot FP - fajny!? 28.07.08, 14:42 Nie chcę już zakładać nowego wątku, dziś oglądałam niektóre zabawki FP, spodobał mi się ten robot. Jak oceniacie tę zabawkę? Mieliśmy w domu grający-uczący FP i nie był to u nas hit. Tak się zastanawiam, czy z robotem nie będzie podobnie. Co do zegara to myślę, że dla 3- latka jest to za wcześnie. Również potwierdzam, że klocki Duplo są fajne, jednak mamy w domu 2 pudła i kolejkę Duplo, tak, więc chyba na razie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś