nafinafi 05.08.08, 11:46 Mam pytanie czy zmienialyscie fotelik dla dziecka? ja mam taki do 18 kg wiem ze sa tez do 36kg, no i wlasnie sie zastanawiam czy zmienic i na jaki, jakiej marki itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: fotelik???????? 05.08.08, 12:24 ile dziecko ma lat,ile wzrostu,waga,czy glowa wystaje bardziej niz poza linie oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
nafinafi Re: fotelik???????? 05.08.08, 12:29 ma dwa latka, wazy okolo 14kg glowa wystaje bardziej niz poza linie oczu? ... sa takie foteliki 9-36 kg pozniej sie sciaga gore i zostaje same siedlisko pod pupe... no i wlasnie sie zastanawiam czy brac bo w sumie ten fotelik wydaje mi sie juz dla niego chyba troche za waski i za maly... Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: fotelik???????? 05.08.08, 13:33 Ja mam 15-36 w którym sie nie ściąga góry tylko jest do 140 cm wzrostu. Marka Concord, testy ma OK - pięć gwiazdek. Ja przesadziłam córke jak ważyła właśnie ok 15kg. Nie zamierzam jej wozić na podkładce, bo ten fotelik ma trzymanie boczne dla głowy i ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
norbe-rt24 Re: fotelik???????? 05.08.08, 14:56 witam.jeżeli dziecko nie waży więcej niż 18 kg to nie ma takiej potrzeby, natomiast , jeżeli ta masa jest wyższa to jednak proponowałbym go wymienić. Poleciłbym fotele samochodowe firmy Deltim bądź Coneco.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś